SvD > Ekonomi

Friday, 21 January, 11:34

SvD - 28 nov 21 kl. 00:15

”Son fick 950 000: Hur kompenserar vi nr 2?”Brevskrivaren har gett pengar till ett barn för lägenhetsköp och undrar hur man bäst kompenserar det andra barnet. SvD:s familjeadvokat går igenom alternativen..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sonfick , 950, 000Hur , kompenserarvi nr 2

Fler nyheter från SvD

SvD - 8 timmar sedan

Nedåt på Asienbörserna

SvD - 5 timmar sedan

Rea på el i Norrland tack vare nya stödet

En genomsnittsvilla i norr får lägre elkostnad än för ett år sedan – med regeringens elprisstöd.– Utformningen är inte träffsäker, den går på förbrukning och inte de som drabbas av höga elpriser, säger Mattias Persson, chefekonom på Swedbank..

SvD - 15 timmar sedan

Höjd skatt på alkohol och tobak

Skatten på alkohol och tobak höjs vid nästa två årsskiften. Priset för en flaska vin som nu kostar 72 kronor blir då 73:30 respektive 75:20 kronor, enligt en promemoria från regeringen..

SvD - 20 timmar sedan

Fler nya arbetslösa i USA

SvD - Igår: 10:12

Ny norsk räntehöjning på väg

Norges Bank, den norska centralbanken, lämnar som väntat styrräntan oförändrad på 0,50 procent.Men siktet är inställt på en räntehöjning på nästa möte i mars..

SvD - Igår: 09:12

Kina lättar på räntetrycket

Kinesiska banker sänker sina räntor, vilket dämpar den ränteoro som präglat världens näst största ekonomi på senare tid.Börser runt om i Asien och Europa drar en lättnadens suck och den kinesiska valutan, yuanen, lyfter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.