Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 26 January, 08:39

Vimmerby Tidning - 27 nov 21 kl. 18:47

Spanska poliser i protest mot ändrad munkavlelagTiotusentals poliser protesterade i Madrid på lördagen mot regeringens planer på att reformera den kontroversiella munkavlelagen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Madrid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spanska, poliseri , protestmot , ändrad, munkavlelag

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

Börsen väntas inleda uppåt

Stockholmsbörsen ser ut att öppna uppåt, i linje med ledande Europabörser, i terminshandeln på IG Markets. Men nervositet inför kvällens besked från USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) präglar fortfarande marknaden..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Hjälpfartyg ankrar på Tonga trots covidsmitta

Det australiska örlogsfartyget HMAS Adelaide har ankrat på Tonga, lastat med nödhjälp till den av vulkanutbrott och tsunami drabbade nationen..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Byggmax slår till med höjd utdelning

Byggvarukedjan Byggmax redovisar en förlust på fem miljoner kronor för fjärde kvartalet..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Handelsnettot minus 5,5 miljarder

Utrikeshandeln med varor gav i december ett underskott på 5,5 miljarder kronor, enligt preliminär statistik från Statistiska centralbyrån (SCB)..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Svensk långloppsprofil påkörd under träning

Längdskidåkaren Oskar Kardin har varit med om en bilolycka i Italien..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Fastighetsnära insamling dröjer för flerfamiljshus

Sedan 2017 finns fastighetsnära insamling av förpackningar vid villor och fritidshus i Hultsfreds kommun. Insamlingssystemet har ännu inte införts för flerfamiljshus. "Vi tittar på olika lösningar med hjälp av en konsult", säger Eva Karlsson, renhållningsingenjör på ÖSK..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Unga nekas bolån trots stabil inkomst

I åtta av Sveriges tio största städer nekas unga med fast anställning och stabil inkomst ett bolån för en första bostad på 39 kvadratmeter, enligt en rapport från Skandia..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

"Hundraåringen" blir teater med Claes Malmberg

"Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" blir teater. Allan Karlsson – och alla andra roller – spelas av Claes Malmberg..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Samiska artister protesterar mot gruvplaner

Den samiska dansaren Liv Aira har tagit initiativet till en protest mot den planerade gruvan i Kallak i Jokkmokks kommun, rapporterar Kulturnytt. Även Maxida Märak är kritisk mot gruvplanerna..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

"Klimatneutral mjölk" är Årets matbluff

Arlas ekologiska mjölk, marknadsförd med frasen "netto noll klimatavtryck", har röstats fram som vinnare till ett tvivelaktigt pris: Årets matbluff. Enligt Äkta vara, som delar ut priset, kan mjölken omöjligt vara klimatneutral..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.