News55 > Nyheter

Tuesday, 18 January, 08:14

News55 - 27 nov 21 kl. 17:21

SD: Höj hastighetsgräns för A-traktorerSverigedemokraterna vill höja den tillåtna hastigheten för A-traktorer till 45 km/h. I dag är den tillåtna maxhastigheten 30 km/h. Enligt partistyrelsen behöver den motorburna ungdomen känna att deras intresse och engagemang uppskattas. Hastigheten bör. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD Höj, hastighetsgränsför , A-traktorer

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Readlys vd lämnar

Det digitala prenumerationsföretaget Readly ska få en ny vd. Maria Hedengren får lämna posten, och i stället tar Mats Brandt över som tillförordnad vd den 31 januari. Bakom vd-bytet ligger behov av en ny ledning, enligt företaget.

News55 - 15 minuter sedan

Massiv förödelse på Tonga – askan sinkar hjälp

Hjälpsändningar har svårt att nå fram till önationen Tonga i Stilla havet, som i helgen översköljdes av tsunamivågor efter ett kraftigt utbrott i undervattensvulkanen Hunga. Skälet är att öns landningsbana täcks av ett tjockt lager aska, som gör att den….

News55 - 30 minuter sedan

Svenskar näthandlade som mest i december

E-handeln fortsatte att växa under december, som också blev månaden med högst omsättning under hela året, visar Svensk Handels e-handelsindikator. Trots starka siffror nådde inte den inhemska näthandeln upp till decembersiffran 2020. Omsättningen var 24….

News55 - 30 minuter sedan

Norske stjärnan drar sig ur Australian Open

Tennisstjärnan Casper Ruud tvingas dra sig ur Australian Open. Norrmannen trampade snett på en träning två dagar före premiärmatchen. – Det är givetvis en besvikelse, säger han.

News55 - 1 timme sedan

Kulturskolorna fick 33 000 nya elever

Det statliga utvecklingsbidraget till landets kommunala kulturskolor nådde 33 000 nya elever. Det visar den sammanställning som Kulturskolecentrum har gjort för läsåret 2020/2021. "En utmaning för kulturskolorna blir nu att ta tillvara de nya elevernas….

News55 - 45 minuter sedan

Blodbrist bevisat hos återvändande rymdfarare

Rymdanemi, eller blodbrist efter rymdresa, har tidigare rapporterats av återvändande astronauter från rymden. Nu visar en ny studie, utförd av professor Guy Trudel vid universitetet i Ottawa i Kanada, att fler röda blodkroppar förstörs i rymden än på jo….

News55 - 1 timme sedan

Nashville föll – trots Forsbergs uppvisning

Nashvillestjärnan Filip Forsberg stod för ett läckert solomål borta mot St Louis i NHL. Men det hjälte föga när hans lag föll med 3–5. Den 27-årige forwarden snappade upp pucken i mittzon, stack iväg mot mål och lurade sedan målvakten med en backhanddra….

News55 - 1 timme sedan

Säsongspremiär för Samuelsson i Sabres

Den 21-årige svensk-amerikanske backen Mattias Samuelsson har gjort säsongsdebut för Buffalo Sabres i matchen mot Detroit Red Wings. Han fick chansen efter att Jacob Bryson och Colin Miller drabbats av skador, skriver nhl.com.

News55 - 1 timme sedan

M ska pressa Hallengren i socialutskottet

Socialminister Lena Hallengren (S) ska få svara på Moderaternas anklagelser om mörkläggning av pandemihanteringen på tisdagens sammanträde med socialutskottet. – Lägg korten på bordet, säger Camilla Waltersson Grönvall (M). Det var i fredags som Moderat….

News55 - 1 timme sedan

Fler unga vuxna vill få diagnoser avskrivna

Allt fler unga vuxna som fått neuropsykiatriska diagnoser som barn, exempelvis adhd eller autism, vill nu få diagnoserna avskrivna, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Ofta handlar det om att man inte längre känner igen sig i diagnosen. I över hälften av l….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.