News55 > Nyheter

Tuesday, 18 January, 08:32

News55 - 27 nov 21 kl. 15:55

Person hittad inne i brinnande trävillaEn kraftig brand härjar i en tvåplansvilla i trä på en ort i Härryda kommun öster om Göteborg. Räddningstjänsten har hittat en person inne i huset. – Våra rökdykare har gått in, säger Sara Rosenquist, larm- och ledningsoperatör på Räddningstjänsten Stor. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Härryda, Göteborg, Sara Rosenquist, Räddningstjänsten Stor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person hittadinne i , brinnande, trävilla

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Sköt mot balkong – misstänkt mordförsök

Under natten mot tisdag larmades polis efter att en lägenhetsbalkong hade blivit beskjuten i Kallhäll i Stockholm. – En man befinner sig på en inglasad balkong på natten när det plötsligt avlossas ett skott mot balkongen. Han skadas inte och det är inte….

News55 - 15 minuter sedan

Halvledarbristen sänker bilförsäljningen i EU

Bilförsäljningen i EU sjönk i fjol. 9,7 miljoner bilar såldes, vilket var 2,4 procent färre än året innan, enligt den europeiska bilförsäljningsorganisationen European Automobile Manufacturers Association (ACEA). Tappet är det största sedan statistiken….

News55 - 15 minuter sedan

Björn Natthiko Lindeblad är död

Den tidigare buddhistmunken Björn Natthiko Lindeblad har avslutat sitt liv. Han blev 60 år..

News55 - 30 minuter sedan

Readlys vd lämnar

Det digitala prenumerationsföretaget Readly ska få en ny vd. Maria Hedengren får lämna posten, och i stället tar Mats Brandt över som tillförordnad vd den 31 januari. Bakom vd-bytet ligger behov av en ny ledning, enligt företaget.

News55 - 30 minuter sedan

Massiv förödelse på Tonga – askan sinkar hjälp

Hjälpsändningar har svårt att nå fram till önationen Tonga i Stilla havet, som i helgen översköljdes av tsunamivågor efter ett kraftigt utbrott i undervattensvulkanen Hunga. Skälet är att öns landningsbana täcks av ett tjockt lager aska, som gör att den….

News55 - 45 minuter sedan

Svenskar näthandlade som mest i december

E-handeln fortsatte att växa under december, som också blev månaden med högst omsättning under hela året, visar Svensk Handels e-handelsindikator. Trots starka siffror nådde inte den inhemska näthandeln upp till decembersiffran 2020. Omsättningen var 24….

News55 - 1 timme sedan

Norske stjärnan drar sig ur Australian Open

Tennisstjärnan Casper Ruud tvingas dra sig ur Australian Open. Norrmannen trampade snett på en träning två dagar före premiärmatchen. – Det är givetvis en besvikelse, säger han.

News55 - 1 timme sedan

Kulturskolorna fick 33 000 nya elever

Det statliga utvecklingsbidraget till landets kommunala kulturskolor nådde 33 000 nya elever. Det visar den sammanställning som Kulturskolecentrum har gjort för läsåret 2020/2021. "En utmaning för kulturskolorna blir nu att ta tillvara de nya elevernas….

News55 - 1 timme sedan

Blodbrist bevisat hos återvändande rymdfarare

Rymdanemi, eller blodbrist efter rymdresa, har tidigare rapporterats av återvändande astronauter från rymden. Nu visar en ny studie, utförd av professor Guy Trudel vid universitetet i Ottawa i Kanada, att fler röda blodkroppar förstörs i rymden än på jo….

News55 - 1 timme sedan

Nashville föll – trots Forsbergs uppvisning

Nashvillestjärnan Filip Forsberg stod för ett läckert solomål borta mot St Louis i NHL. Men det hjälte föga när hans lag föll med 3–5. Den 27-årige forwarden snappade upp pucken i mittzon, stack iväg mot mål och lurade sedan målvakten med en backhanddra….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.