SVT > Inrikes

Monday, 15 August, 03:03

SVT - 27 nov 21 kl. 06:10

Anmälningar mot resebolag halverade i årAntalet reserelaterade anmälningar till ARN har halverats jämfört med rekordåret 2020. Men ökat resande gör att kurvan nu börjar peka uppåt igen. – Vi ser att det börjar komma igång, säger Marcus Isgren, chef för ARN..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
ARN, Marcus Isgren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälningarmot , resebolag, halveradei år

Fler nyheter från SVT

SVT - 14 timmar sedan

Regeringen vill kriminalisera gängens rekrytering av barn

Statsminister Magdalena Andersson (S) presenterade på söndagen en ”nationell offensiv” mot nätverkskriminella som bland annat ska kunna straffas när de drar in minderåriga i sin verksamhet. – Vi tolererar inte att tolvåringar ska hålla vakt vid knarkaffärer, säger hon..

SVT - 16 timmar sedan

Moderaterna lovar sänkt skatt för låg- och medelinkomsttagare

Moderaterna vill förstärka jobbskatteavdraget för dem med låga och medelhöga löner. Det meddelar partiledare Ulf Kristersson och partiets ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson på en pressträff. – Fler måste gå från bidrag till jobb och fler måste jobba mer, säger Kristersson..

SVT - 18 timmar sedan

Partierna skyr de ”röda linjerna” – vill undvika svåra förhandlingar

Valrörelsen är igång och i intervjuer utkrävs partiledarna på svar om hur deras partier kommer att agera efter valet. Men med förra valets regeringsbildningsprocess färskt i minnet tycks få vara beredda att avge alltför definitiva löften. – Kanske är det ett uttryck för att man blev lite brända efter den exceptionella situationen 2018, säger statsvetaren Jenny Madestam..

SVT - 20 timmar sedan

Professorn: ”Någon gång måste vi återgå till det normala”

Det är många semesterfirare som nu återgår till vardagen. Men hur ska man förhålla sig till coronaviruset och behöver vi stanna hemma vid minsta förkylningsymptom? – Det går inte att vara hemma för minsta lilla, däremot har man ordentliga symptom ska man stanna hemma, säger Magnus Gisslén, professor i infektionssjukdomar vid Göteborgs universitet..

SVT - 21 timmar sedan

Ny statistik: Särskolepersonal råkar ut för flest arbetsolyckor med sjukfrånvaro

Personal inom särskola är de som relativt sett rapporterar mest arbetsolyckor med sjukfrånvaro orsakat av hot och våld. Det visar siffror från Arbetsmiljöverket..

SVT - 21 timmar sedan

14 augusti: Nattens nyheter

SVT - 21 timmar sedan

Polisen: Allt vanligare med 3D-utskrivna vapen

Polisen har de senaste åren gjort allt fler beslag av plastvapen som monterats ihop efter att ha skrivits ut i 3D-skrivare, visar en kartläggning gjord av P1-programmet ” I lagens namn ”..

SVT - 23 timmar sedan

Mystiskt ljusfenomen troligen Elon Musk-satelliter

Nattugglor i landet kunde se en sällan skådad ljusföljd som färdades över den mörka himlen tidigt på söndagen. Var det ett flygplan? Ett ufo?

SVT - Igår: 21:07

Demonstranter för kvinnors rättigheter möttes av våld i Kabul

Ett fyrtiotal kvinnor som demonstrerade mot talibanernas förtryck trycktes tillbaka med våld i den afghanska huvudstaden under lördagen, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

SVT - Igår: 15:40

SD vill använda billiga fängelser utomlands – ”sluta dalta”

Straffa brottslingar istället för att vårda dem och lås in de som ska utvisas utomlands, så lyder budskapet i Jimmie Åkessons sommartal. – En lång tradition av saft och bulle-politik gentemot kriminella måste brytas, säger SD-ledaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.