Regeringen > Nyheter

Wednesday, 26 January, 16:00

Regeringen - 26 nov 21 kl. 20:20

Blandat lärande och digital utbildning på EU-möteUtbildnings- och ungdomsministrarna träffas i Bryssel den 29 november. Digital utbildning, blandat lärande och offentliga utrymmen för ungdomar står bland annat på dagordningen..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
EU, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandat, lärandeoch , digital, utbildning, EU-möte

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

Anna Ekström uppmärksammar Förintelsens minnesdag

I morgon, torsdag den 27 januari, talar utbildningsminister Anna Ekström vid riksdagens ceremoni med anledning av Förintelsens minnesdag. På kvällen kommer ministern även att delta vid Judiska församlingen i Stockholms minneshögtid för Förintelsens offer i Stockholms stora synagoga..

Regeringen - 1 timme sedan

Statsminister Magdalena Andersson kommenterar dagens partiledarmöte med anledning av det säkerhetspolitiska läget, onsdag 26 januari 2022

I dag onsdag 26 januari kommenterar statsminister Magdalena Andersson dagens partiledarmöte med anledning av det säkerhetspolitiska läget..

Regeringen - 4 timmar sedan

Remiss av SOU 2021:96 Säkerhet och tillgänglighet vid val

Här kan du ta del av till vilka instanser Justitie­departe­mentet har remitterat betänkandet Säkerhet och till­gänglig­het vid val, SOU 2021:96..

Regeringen - 4 timmar sedan

Fler barn ska börja i förskolan

Deltagandet i förskolan är lägre bland exempelvis barn med annat modersmål än svenska och barn i socioekonomiskt utsatta familjer. I en lagrådsremiss planerar regeringen lämna förslag som ska leda till att fler barn börjar i förskolan. Ett av förslagen är att kommuner ska ta kontakt med vårdnadshavarna till de barn som inte har en förskoleplats..

Regeringen - 6 timmar sedan

Prioriterade politikområden i regeringens EU-deklaration

Onsdagen den 26 januari presenterade EU-minister Hans Dahlgren regeringens EU-deklaration (länk till talet) för 2022. EU-deklarationen redogör för hur arbetet med regeringens prioriteringar ska bedrivas i EU. Deklarationen följdes av en EU-politisk debatt i riksdagen..

Regeringen - 6 timmar sedan

EU-deklarationen 2022

Regeringen - 6 timmar sedan

En tryggare spelmarknad genom förstärkt spelreglering

Regeringen presenterar i dag förslag om en förstärkt spelreglering. Förslagen syftar till att säkerställa ett starkt konsumentskydd och en långsiktig hållbar spelmarknad. Bland annat ska förslagen sätta stopp för aggressiv spelreklam på de farligaste spelen samt stänga ute olagliga aktörer från spelmarknaden..

Regeringen - 8 timmar sedan

Utmaningarna mot säkerheten i Europa i fokus på EU:s utrikesråd

När EU-ländernas utrikesministrar möttes i Bryssel 24 januari antog de slutsatser som understryker att EU inte accepterar ryska försöka att underminera den europeiska säkerhetsordningen. I slutsatserna uttrycker ett enat EU också sitt stöd för Ukraina och att angrepp mot landet resulterar i kostsamma konsekvenser..

Regeringen - 9 timmar sedan

Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg deltar vid tysk landsbygdskonferens

Den 26 - 27 januari genomför det tyska jordbruksministeriet sin årliga landsbygdsutvecklingskonferens - Forum for the Future of Rural Development. Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg medverkar digitalt vid årets konferens som går under temat den ideella sektorns roll i landsbygdsutveckling och där Sverige i år är partnerland..

Regeringen - 9 timmar sedan

Digital pressträff med socialminister Lena Hallengren

I dag onsdag den 26 januari håller socialminister Lena Hallengren en digital pressträff tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell om åtgärder kopplade till covid-19-pandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.