Nyteknik > Teknik

Wednesday, 26 January, 08:21

Nyteknik - 26 nov 21 kl. 12:55

Tegnell om nya virusvarianten: ”Inte så mycket att göra”En ny virusvariant med mycket ovanliga mutationer har upptäckts i Sydafrika. Oron växer för att varianten ska vara ännu mer smittsam. Men statsepidemiolog Anders Tegnell anser att det är förtidigt att dra några slutsatser. ”Med den lilla information vi har nu kan vi inte göra så mycket”, säger han..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Sydafrika, Anders Tegnell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegnellom nya , virusvariantenInte så mycket att , göra

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

”Möt klimatkris och högt elpris med effektivisering och förnybart”

DEBATT. Det duger inte att kritisera höga elpriser och samtidigt motarbeta de snabbaste och billigaste lösningarna: mer förnybar el, ökad effektivisering och ökad flexibilitet, skriver Linda Burenius, 100 % förnybart..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Cyberattack mot Nobelprisets hemsidor – kunde avvärjas

På Nobeldagen, den 10 december förra året, utsattes Nobelprisets webbsidor i Sverige och Norge för en cyberattack, rapporterar Ekot. Attacken kunde dock avvärjas..

Nyteknik - 1 timme sedan

Forskare förutspår färre dödsfall i cancer – men vissa cancerformer avviker

Dödligheten i de flesta cancerformer beräknas minska i Europa under 2022, enligt en ny studie. Särskilt trenden för äggstockscancer lyfts fram som ljus, medan en annan cancerform avviker från den positiva bilden..

Nyteknik - 1 timme sedan

En miljard i stöd till biogas: ”Stora klimatnyttor kan uppstå”

Under 2021 beviljades 2,8 miljarder kronor i statligt stöd genom det så kallade Klimatklivet. En stor del, en miljard kronor, gick till satsningar på biogas, skriver Naturvårdsverket..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Ericsson stor vinnare på rekordsnabb 5g-utrullning

Telekomjätten ökar sina marknadsandelar när 5g har tagit fart på allvar. Förutom i Kina..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Fem steg för feedback som hjälper – inte stjälper

Lyssna på medarbetaren, ställ frågor och se samtalet som en värdefull dialog. Då kan feedback bli både givande och utvecklande..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Volkswagens gamla elbil gör comeback

En ”pensionär” som väcks till liv igen. Volkswagens illa elbil E-up ska börja säljas igen – som ett alternativ för dem som vill höra utsläppsfritt till budgetpris...

Nyteknik - 18 timmar sedan

Studie inledd av omikronanpassat covidvaccin

Pfizer-Biontech inleder en studie av covidvaccin som uppdaterats för att bättre matcha den mycket smittsamma omikronvarianten, meddelar vaccintillverkaren..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Google stäms – påstås lura användare om platsdata

Tre delstater i USA vill dra sökjätten inför rätta. I stämningen anklagas Google för att fortsätta samla in platsdata – även när användarna stängt av funktionen..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Analys: Jaguar I-Pace – ”Nära att hamna på efterkälken”

EUROPAINDEX. Årets bil 2019 och den mest dynamiska elsuven på marknaden. Med Jaguar I-Pace tog britterna världen med storm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.