ETF-marknaden > Ekonomi

Sunday, 05 December, 02:54

ETF-marknaden - 26 nov 21 kl. 03:00

KORU ETF 3 x utvecklingen på börsen i SydkoreaDirexion Daily South Korea Bull 3X Shares (KORU ETF) ger 300 % daglig hävstångsexponering mot ett börsvärdevägt index för stora och medelstora sydkoreanska företag. Direxion Daily South Korea Bull 3X Shares (KORU ETF), som handlas på NYSEArca kommer med en förvaltningskostnad på 1,29 procent.
KORU Factset Analytics Insight
KORU är ett aggressivt endagsspel på sydkoreanska aktier. Fonden strävar efter att ge 3x prestanda för MSCI Korea 25/50 Index. Samsung Electronics utgör en stor del av indexet, så alla stora svängningar i elektronikjättens aktie kommer sannolikt att förstärkas i KORUs avkastning.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
KORU ETF, Sydkorea, Daily South Korea Bull, Shares, NYSEArca, KORU Factset Analytics Insight, KORU, MSCI Korea, Index, Electronics, KORUs, ETF, USA,  IGs ETF Screener, CMC Markets, Direxion Daily South Korea Bull, CFDer,  CMC Markets, Electronics22, Hynix5, Corp4, Sdi3, Chemical3, Corp3, Motor2, Corporation2, Inlägget KORU ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KORU, ETF3 x , utvecklingen, börseni , Sydkorea

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 7 timmar sedan

AvaTrade review

AvaTrade är en fullt reglerad mäklare med närvaro i Europa, Sydafrika, Mellanöstern, Brittiska Jungfruöarna, Australien och Japan, AvaTrade hanterar främst valuta och CFDer på aktier, råvaror, index, forex, kryptovalutor, etc. Denna mäklare har sitt huvudkontor i Dublin, Irland och började erbjuda sina tjänster 2006. Det erbjuder flera handelsplattformar och tjänar pengar främst genom spreadar.

ETF-marknaden - 8 timmar sedan

En guide för att handla platina

Om det finns en broadsheet för ädla metaller, då kan man förvänta sig att läsa guld och silver som dominerar förstasidan varje dag. För att inte bli överträffad kommer platina också att ha sin egen andel positiv press på insidan eftersom hög efterfrågan från flera industrier, från industri till bilindustri till smycken och hälsovård och så vidare, fortsätter att förlita sig på att handla platina på grund av dess överflöd av användningsområden. En sällsynt och icke-korrosiv metall, platina har konsekvent ett dyrt värde trots att den har en mindre marknadsandel jämfört med de mer populära ädelmetallerna guld och silver.

ETF-marknaden - 11 timmar sedan

Storbanker döms till böter för valutahandelskartell

Barclays, RBS, HSBC, Credit Suisse och UBS bötfälldes för att ha deltagit i en valutahandelskartell. Undersökningen, fokuserad på handel med G-10-valutor, visade att valutahandlare i dessa fem banker diskuterade känslig information och handelsplaner. De samordnade ibland sina handelsplaner via ett professionellt chattrum på nätet som heter Sterling Lads, sa kommissionen.

ETF-marknaden - 12 timmar sedan

VanEck lanserar en aktivt förvaltad matinnovationsfond

VanEck Future of Food ETF (YUMY) kommer att använda traditionell bottom-up och fundamental analys för att välja företag som är involverade i gårdsteknologi och miljövänlig mat. YUMY är en aktivt förvaltad matinnovationsfond. Det kommer att vara helt transparent, vilket möjliggör regelbundet marknadsskapande av ETF.

ETF-marknaden - 15 timmar sedan

XGLF ETF återspeglar aktiemarknaderna i Mellanöstern inklusive Saudiarabien

Xtrackers MSCI GCC Select Swap UCITS ETF 1C (XGLF ETF) ska återspegla resultatet för avgifter och kostnader för MSCI GCC Countries ex Select Securities Index (Indexet), som har utformats för att återspegla resultatet för aktierna i bolag baserade i Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten. Ett bolags viktning i Indexet beror på dess relativa storlek baserat på det samlade värdet av ett bolags tillgängliga aktier i jämförelse med andra bolag. MSCI Inc.

ETF-marknaden - 17 timmar sedan

XLYS ETF en börshandlad fond för amerikanska sällanköpsvaror

Invesco US Consumer Discretionary Sector UCITS ETF (XLYS ETF) investerar i aktier med fokus på sällanköpsvaror. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,14% p.

ETF-marknaden - 23 timmar sedan

EWZS ETF köper aktier i brasilianska small caps

iShares MSCI Brazil Small-Cap ETF (EWZS ETF) följer ett marknadsvärdevägt index över brasilianska småbolag. iShares MSCI Brazil Small-Cap ETF (EWZS ETF), som handlas på Nasdaq, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,59 procent.

ETF-marknaden - Igår: 21:00

IWB ETF investerar i de 1000 största amerikanska företagen

iShares Russell 1000 ETF (IWB ETF) följer ett börsvärdevägt index över de 1 000 största amerikanska företagen. iShares Russell 1000 ETF (IWB ETF), som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,15 procent.

ETF-marknaden - Igår: 20:35

En Metaversefond har sett inflöden på 548 procent sedan Facebook bytte namn

En Metaversefond, Roundhill Ball Metaverse ETF har sett sina tillgångar under förvaltning stiga med 548 procent sedan Facebook bytte namn till Meta Platforms. Detta belyser ett växande investerarintresse för den framtida potentialen hos virtuella världar. Ett ökat intresse för metaversen har lett till en explosion i tillgångsinflöden för en ETF som var på rätt plats vid rätt tidpunkt.

ETF-marknaden - Igår: 20:00

XCLR ETF investerar i S&P 500 och skyddar sig med säljoptioner

Global X S&P 500 Collar 95-110 ETF (XCLR ETF) spårar ett index som investerar i S&P 500 -aktier samtidigt som man använder en optionsstrategi. Denna strategi innebär att den börshandlade fonden köper 5% säljoptioner och säljer 10% köpoptioner på S&P 500 Index. Global X S&P 500 Collar 95-110 ETF (XCLR ETF), som noteras på NYSEArca, är en utdelande ETF.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.