News55 > Nyheter

Sunday, 05 December, 03:28

News55 - 26 nov 21 kl. 01:55

Örebros julklapp: 19 000 betalningspåminnelserÖrebro län har inte kunnat skicka ut betalningspåminnelser under elva månader. Det felande datasystemet har nu fixats och lagom till julhandeln kommer påminnelserna nu att skickas ut – sammanlagt 19 000 påminnelser på totalt elva miljoner kronor. Det ra. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Örebros, julklapp19 , 000, betalningspåminnelser

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

El Salvador köper mer bitcoin

El Salvador har köpt ytterligare 150 bitcoin, uppger landets president Nayib Bukele på Twitter. Priset landade enligt presidenten på i genomsnitt 48 670 dollar, vilket totalt blir 7,3 miljoner dollar. Så sent som den 26 november meddelade Bukele att lan….

News55 - 15 minuter sedan

Pirat fick ben amputerat på dansk fregatt

En förmodad pirat som sköts i samband med en eldstrid mot den danska fregatten Esbern Snare i Guineabukten har fått sitt ben amputerat ombord på fartyget. Fregatten är utsänd i vattnen utanför Afrikas västkust, där personal upptäckte en misstänkt piratb….

News55 - 15 minuter sedan

Branden har begränsats – släckningen fortsätter

I mörker och grov sjö fortsätter det svåra och komplicerade släckningsarbetet av branden på fartyget Almirante Storni utanför Göteborg. Elden har begränsats, men var under tidig natt ännu inte helt under kontroll. – Vi brassar på med så mycket vatten so….

News55 - 2 timmar sedan

Demonstrationer mot gruvplaner i Serbien

Tusentals demonstranter blockerade på lördagen större vägar i Serbien mot planerna på låta gruvjätten Rio Tinto utvinna litium i landet. I huvudstaden Belgrad samlades människor på en större motorväg och en bro och ropade slagord mot regeringen. Även på….

News55 - 1 timme sedan

Person hittad död – misstänkt mord

Strax före midnatt hittade förbipasserande en livlös person i stadsdelen Väster i Örebro. En polispatrull kunde konstatera att personen var avliden och dödsfallet utreds som mord, alternativt dråp. – Det är omständigheter som gör att vi inte kan uteslut….

News55 - 1 timme sedan

Sista “Band of brothers”-befälet död

Andra världskrigsveteranen Edward Shames har avlidit, vid en ålder av 99 år. Han var det sista överlevande befälet från det berömda amerikanska Easy Company vid 101:a flygburna armédivisionen, vars insatser i Europa under kriget inspirerade till HBO-min….

News55 - 2 timmar sedan

CNN sparkar Cuomo – slutet på New York-dynasti

Nyhetsbolaget CNN sparkar sitt högprofilerade nyhetsankare Chris Cuomo. Den en gång så mäktiga Cuomodynastin är därmed slagen i spillror. "Det är inte så här jag ville att min tid vid CNN skulle sluta", säger han i ett uttalande.

News55 - 1 timme sedan

Pengaregn över Sjöström efter succén

Sarah Sjöström tar med sig nästan 1,1 miljoner kronor i prispengar från ISL-finalen efter att ha utsetts till både säsongens och finaldagens mest värdefulla simmare. Den svenska simstjärnan kammade hem dubbla utmärkelser när International Swimming Leagu….

News55 - 2 timmar sedan

Tusentals i protest mot gruvplaner

Tusentals demonstranter blockerade större vägar i Serbien mot planerna på låta gruvjätten Rio Tinto utvinna litium i landet. I huvudstaden Belgrad samlades människor på en större motorväg och en bro och ropade slagord mot regeringen. Stora mängder litiu….

News55 - 2 timmar sedan

CNN sparkar tv-ankaret Chris Cuomo

Nyhetsbolaget CNN sparkar sitt högprofilerade nyhetsankare Chris Cuomo. Beskedet kommer sedan det framkommit uppgifter om hur han hjälpt sin bror, dåvarande New York-guvernören Andrew Cuomo, att hantera anklagelser om sexuella trakasserier. "Vi anlitade….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.