SvD > Ekonomi

Sunday, 05 December, 03:20

SvD - 25 nov 21 kl. 20:24

Mångmiljardprojektet hänger på en skör trådEn klimatomställning i mastodontklassen. Uppemot 100 000 nya jobb och investeringar på 900 miljarder. Den industriella revolutionen i norr vänder upp och ned på Sverigekartan. Men kommer projekten att få tillstånden?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverigekartan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mångmiljardprojektet, hängerpå en , skör, tråd

Fler nyheter från SvD

SvD - 3 timmar sedan

”Gav tillgångarna till frun – vad händer nu?”

Brevskrivaren undrar om det går att kräva tillbaka gåvor som pappan gett till sin nya fru till kvarlåtenskapen efter faderns bortgång. Det går, säger SvD:s familjeadvokat – under vissa villkor och omständigheter..

SvD - 3 timmar sedan

Jobbexperten: Dessa personer ska du anställa

Han har fått ett nytt chefsjobb. Hur ska han sätta ihop ett bra team? Jobbexperten har flera goda råd..

SvD - 12 timmar sedan

Misstron kvar efter tapp på 100 miljarder

Över 100 miljarder i börsvärde raderades ut på lite mer än en vecka i den svenska börskometen Evolution Gaming. Trots bolagets försök att bemöta kritiken har fallet fortsatt. I bakgrunden finns en oro för hela den hägrande amerikanska marknaden..

SvD - 17 timmar sedan

Bitcoin störtdyker i omikronfrossa

Det osäkra läget i covid-19-pandemin med spridningen av den nya omikronvarianten skakar finansmarknaden. Kryptovalutan bitcoin rasar med över 11 procent i lördagens handel..

SvD - Igår: 21:48

Världens rikaste man är nu ”hemlös”

Multimiljardären Elon Musk har sålt sitt sista hus i Kalifornien. Entreprenören Elon Musk fick 270 miljoner kronor för det stora och drygt hundraåriga huset..

SvD - Igår: 19:33

Här ökar priserna med 1 575 procent

En våg av inflation sveper över världen. De stigande priserna skapar djupa hål i fickorna för vanliga familjer. Det här är vad som ligger bakom de rekordhöga siffrorna i några av länderna som sticker ut.

SvD - Igår: 15:39

USA-börsen svagt uppåt

SvD - Igår: 14:32

Färre jobb än väntat i USAOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.