SVT > Inrikes

Wednesday, 01 December, 12:48

SVT - 25 nov 21 kl. 20:19

Experter: Turbulensen har skadat förtroendet för politikenDen dramatiska händelseutvecklingen i politiken kan minska förtroendet för politiker och demokratin. Det menar statsvetare som SVT har pratat med. – Jag är ganska övertygad om att det påverkar tilltron till politiken negativt, säger statsvetaren Tommy Möller..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Tommy Möller

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, Turbulensenhar , skadat, förtroendetför , politiken

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Regeringen vill införa nytt tvångsmedel

Regeringen vill införa ett nytt tvångsmedel för att kunna säkra bevis. Det ska även bli lättare att söka igenom kriminellas mobiltelefoner..

SVT - 1 timme sedan

SVT:s meteorolog: Förbered dig på att det kan bli elavbrott

Kraftigt snöfall, ostlig vind och risk för snödrev – så ser prognosen ut för stora delar av södra Sverige under onsdag och torsdag. – Det kan kan bli problem med bussar, tåg och flygtrafik, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

SVT - 2 timmar sedan

Strandhäll har haft nio skulder hos Kronofogden

Nya klimat- och miljöministern Annika Strandhäll (S) har haft nio skulder hos kronofogden sedan 2018, enligt TV4 Nyheterna..

SVT - 3 timmar sedan

Strandhäll: Besked om slutförvar kommer inom kort

Regeringens besked om slutförvar av kärnavfall kommer inom kort. Det säger Annika Strandhäll (S), ny klimat- och miljöminister. – Jag avser att komma tillbaka i absolut närtid med besked, säger Annika Strandhäll i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 4 timmar sedan

Tåg och skolskjutsar ställs in inför nya ovädret

En rad trafikolyckor inträffade i samband med ovädret i Syd- och Västsverige i går. I dag har flera tåg och skolskjutsar ställts in när nya snöfall drar in. – Det kan lokalt komma upp till 30 centimeter snö, säger Anna Palmgren, reporter på SVT Halland som är på plats i Laholm..

SVT - 5 timmar sedan

Oväder med nya snöfall drar in i söder

Ett intensivt lågtryck drar i dag in i över Götaland och det riskerar bland annat att ställa till stora problem på vägarna under dagen. – Det kan komma ett par decimeter snö, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

SVT - 14 timmar sedan

Björn Olsen: Sverige bör inför testplikt

Testplikt, snarare än rekommendationer, bör gälla för personer som reser in i Sverige från utlandet. Det säger Björn Olsen, överläkare och professor i infektionssjukdomar, i Aktuellt..

SVT - 14 timmar sedan

Annika Strandhäll söks av Kronofogden: ”Hade inte koll”

Efter drygt tre års frånvaro gör Annika Strandhäll comeback i regeringen, denna gång som miljöminister. Men knappt bara några timmar efter att Strandhäll blivit presenterad som nygammalt statsråd kunde Aftonbladet avslöja att hon har kronofogden efter sig..

SVT - 18 timmar sedan

Tester visar: Omikron fanns i Europa innan varianten blev känd

Den nya virusvarianten omikron fanns i Europa redan innan sydafrikanska forskare först slog larm till WHO. Det visar nya labbresultat från Nederländerna..

SVT - 18 timmar sedan

FHM uppmanar alla resenärer att testa sig

Folkhälsomyndigheten utökar nu rekommendationerna för testning vid inresor till att gälla samtliga länder utanför Norden. Samtliga som reser in i landet uppmanas testa sig direkt vid ankomst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.