SVT > Inrikes

Sunday, 05 December, 03:22

SVT - 25 nov 21 kl. 19:56

Allt fler konsumenter skeptiska till Black FridayIntresset för att handla på nätet minskar – och det tycks efter ett år fyllt av pandemirestriktioner finnas ett uppdämt behov av att besöka fysiska butiker under höstrean “Black Friday”. Det visar en ny undersökning från betalningsbolaget Nets..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Black Friday, Friday, Nets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt fler, konsumenter, skeptiskatill , Black, Friday

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Högernationalistiska partier överens om EU-samarbete – men alliansplaner misslyckas

Extrema högerpartier och ultranationalistiska grupper enas om att rösta gemensamt i Europaparlamentet i flera frågor. Samtidigt misslyckades planerna på att bilda en formell allians..

SVT - 8 timmar sedan

Beslut om uppdaterat covidvaccin inom kort – kan rullas ut i vår

Inom två veckor kommer EU-kommissionen fatta beslut om uppdaterade vacciner, som ska ge bättre skydd mot omikronvarianten. Ett uppdaterat vaccin skulle kunna bli klart i vår – och epidemiologen Joakim Dillner menar att det är viktigt att hålla varianten borta tills dess. – Då kan vi slippa upprepa de vågor av dödlighet och sjukdom som vi haft förut, säger han..

SVT - 21 timmar sedan

Dussintal unga anklagar svensk musikproducent för att ha lurat dem

Tyska public servicekanalen NDR har tillsammans med SVT granskat en svensk musikproducent som mot betalning lovat minst 16 unga kvinnor och män runt om i Europa lysande karriärer i USA. Men några inspelningar dök oftast inte upp, och än mindre en karriär i USA. – Det är tyvärr många som blir lurade i denna bransch, säger Mattias Qvarsell, avtalssekreterare på Musikerförbundet..

SVT - 21 timmar sedan

”Den som inte blivit blåst har inte varit i branschen”

Musikerförbundet får dagligen in klagomål från musiker och artister som anser att de blivit vilseledda och bedragna av personer inom musikbranschen. – Det är tyvärr många som blir lurade i denna bransch, säger Mattias Qvarsell, avtalssekreterare på Musikerförbundet..

SVT - 22 timmar sedan

4 december: Nattens nyheter

SVT - Igår: 02:03

Klimatteknik högt på listan bland investerare i Sverige

Enligt en kommande kartläggning av riskkapitalbolaget Atomico, ”State of the European Tech Report 2021”, så har investeringarna till området ”Climate Tech” femfaldigats de senaste fem åren. Enligt rapporten är just klimat-teknik det som europeiska investerare är mest intresserade av i Sverige..

SVT - Igår: 19:01

Utlandsbokningarna bromsar in när smittan tar fart

Med tre veckor kvar till julafton är julresorna till många destinationer fullbokade. Men sedan den nya virusvarianten omikron upptäcktes har bokningarna av nya resor minskat.  – De senaste tre dagarna har folk varit avvaktande, säger Sandra Miller Kinge på Apollo.

SVT - Igår: 17:51

Här är detaljen Magdalena Andersson måste ha i statsministerns arbetsrum

När Magdalena Andersson (S) tar över som statsminister efter Stefan Löfven tar hon också över hans arbetsrum. Och det finns en viktig detalj som måste tas med – en tavla, berättar hon i Skavlan.   – Det är en medarbetares syster som broderat och den har hängt på mitt rum i alla år..

SVT - Igår: 17:51

Magdalena Andersson om riksdagsbråket som spreds i sociala medier: “Inte min bästa dag på jobbet”

Videon när Magdalena Andersson (S) som finansminister 2015 hamnade i en hård ordväxling med talmannen i riksdagen blev en nyhet och spreds i sociala medier. I Skavlan berättar hon att händelsen ger en fingervisning om hur hon är att förhandla med.   – Det är klart jag är tuff i förhandlingar.

SVT - Igår: 16:30

LO: ”Vi har inte sagt ja till någonting ännu”

LO och Svenskt Näringsliv vill inte se ett direktiv för minimilöner och protesterar mot regeringens sväng i frågan. – Politiken ska hålla tassarna borta, säger LO:s ordförande Susanna Gideonsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.