Expressen > Nyheter

Thursday, 02 December, 12:03

Expressen - 25 nov 21 kl. 12:00

Expressen värvar prisade reportern Mattias CarlssonDen internationellt prisade reportern Mattias Carlsson, 45, värvas till Expressen från DN. – De senaste åren har jag imponerats av hur Expressen har utvecklats och känt att det är något jag vill vara en del av, säger Mattias Carlsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mattias Carlsson, Expressen, DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expressen, värvar, prisade, reportern, Mattias, Carlsson

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Bilbesiktning stänger 78 stationer – stora brister

Tyska besiktningsföretaget Dekra som har 78 stationer i Sverige förlorar sin licens. Alla stationer stängs omedelbart. – Vi ser att företaget brister i sitt arbete på flera punkter och därmed inte lever upp till de krav som ställs, säger Michael Johansson, enhetschef för fordon och kontroll på Swedac..

Expressen - 15 minuter sedan

Victorias glädjebesked: Får besök av vännerna

Kronprinsessparet har länge haft nära relationer med det norska tronföljarparet Haakon och Mette-Marit.– Förutom att de är släkt så är kronprinsparet och kronprinsessparet nära vänner privat, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt.Under pandemin har de dock haft svårt att träffas - men under torsdagen meddelade hovet att Haakon och Mette-Marit kommer på ett officiellt besök till Sverige i januari..

Expressen - 30 minuter sedan

Forskarna: Svälten är inte klimatets fel

Tidigare i år sa FN att den två år långa torkan på Madagaskar hade orsakats av klimatförändringar. Nu har en forskargrupp kommit fram till motsatsen. Den allvarliga svältkatastrofen beror på fattigdom, dålig infrastruktur och regnberoende jordbruk, menar de.

Expressen - 30 minuter sedan

Hundattack i Danmark – fem skolelever bitna

En hundattack har skett på en gymnasieskola utanför Köpenhamn på torsdagsförmiddagen.Fem elever är bitna – hunden har skjutits av polis..

Expressen - 45 minuter sedan

Tre personer åtalas för klanslagsmålet i Lund

Tre unga män åtalas för inblandning i klanslagsmålet i Lund. Över 50 personer var inblandade i storslagsmålet den 6 september i år. En 23-årig man misstänks för grovt vapenbrott, en 21-årig man för mordförsök och en 19-årig för skyddande av brottsling.

Expressen - 1 timme sedan

Ställ dina frågor till Michael Syrén

Regissören Staffan Hildebrand förgrep sig sexuellt på en 13-årig pojke.I boken ”G som i gärningsman” av författarna Sören ”Sulo” Karlsson och Deanne Rauscher skildras det hur han med löften om filmroller, utlandsresor och jobb i filmprojekt förmådde två pojkar – 13 och 15 år gamla – att ha sex med honom.I Expressen TV säger Staffan Hildebrand för Michael Syren:– Självklart är det fel.

Expressen - 2 timmar sedan

Kändiskonditorn drabbad av snökaoset – varningen

Snökaoset har slagit mot kändiskonditorn och SVT-profilen My Feldt. Personalen har svårt att komma fram till hennes bageri – och hon har därför valt att stänga sin kiosk, skriver hon på Instagram. ”Ge er inte ut i onödan”, skriver hon i inlägget..

Expressen - 2 timmar sedan

Våldtäktsförsök kan klaras upp efter tre år

I juni 2018 utsattes en ung man för ett våldtäktsförsök på Hisingen i Göteborg. Ingen gärningsman kunde gripas för brottet. Nu – tre år senare har en man häktats efter en DNA-träff i samband med en topsning.

Expressen - 2 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Tre nyheter i korthet

En högspecialiserad avdelning på Sahlgrenska har drabbats av ett coronautbrott efter en personalfest, skriver Göteborgs-Posten.■■■Det råder kaos i trafiken på flera håll i landet.– Man ska hålla sig inne och inte ge sig ut på vägarna, säger inre befäl Thomas Andersson.

Expressen - 2 timmar sedan

Klockrån i Kristianstad – äldre person skadad

Ett äldre par blev natten mot torsdag rånade i sitt eget hem i Åhus.En man ett knivliknande föremål tog sig in i hemmet – en av målsägarna har stickskador.Rånaren fick med sig en dyrbar klocka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.