Expressen > Nyheter

Thursday, 02 December, 11:06

Expressen - 25 nov 21 kl. 12:01

Lucia 2021 – Här kan du fira och följa luciaSedan pandemin har många luciatåg ställts in och vissa har firats digitalt.I år blir det äntligen som vanligt med ljus i hår när natten går tunga fjät. Här kommer årets stora luciaguide – med tider för luciafirandet i tv och radio, och vart du kan följa ett luciatåg på plats. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lucia, 2021Här kan du , firaoch , följa, lucia

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Ställ dina frågor till Michael Syrén

Regissören Staffan Hildebrand förgrep sig sexuellt på en 13-årig pojke.I boken ”G som i gärningsman” av författarna Sören ”Sulo” Karlsson och Deanne Rauscher skildras det hur han med löften om filmroller, utlandsresor och jobb i filmprojekt förmådde två pojkar – 13 och 15 år gamla – att ha sex med honom.I Expressen TV säger Staffan Hildebrand för Michael Syren:– Självklart är det fel.

Expressen - 1 timme sedan

Kändiskonditorn drabbad av snökaoset – varningen

Snökaoset har slagit mot kändiskonditorn och SVT-profilen My Feldt. Personalen har svårt att komma fram till hennes bageri – och hon har därför valt att stänga sin kiosk, skriver hon på Instagram. ”Ge er inte ut i onödan”, skriver hon i inlägget..

Expressen - 1 timme sedan

Våldtäktsförsök kan klaras upp efter tre år

I juni 2018 utsattes en ung man för ett våldtäktsförsök på Hisingen i Göteborg. Ingen gärningsman kunde gripas för brottet. Nu – tre år senare har en man häktats efter en DNA-träff i samband med en topsning.

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Tre nyheter i korthet

En högspecialiserad avdelning på Sahlgrenska har drabbats av ett coronautbrott efter en personalfest, skriver Göteborgs-Posten.■■■Det råder kaos i trafiken på flera håll i landet.– Man ska hålla sig inne och inte ge sig ut på vägarna, säger inre befäl Thomas Andersson.

Expressen - 1 timme sedan

Klockrån i Kristianstad – äldre person skadad

Ett äldre par blev natten mot torsdag rånade i sitt eget hem i Åhus.En man ett knivliknande föremål tog sig in i hemmet – en av målsägarna har stickskador.Rånaren fick med sig en dyrbar klocka..

Expressen - 1 timme sedan

Så hade väljarna röstat vid val i dag

Hur hade Sverige röstat om det vore val i dag?Idag presenterar SCB höstens stora partisympatiundersökning.Den är dock gjord före regeringsbildningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Krock i Kiruna – tre till sjukhus

Expressen - 2 timmar sedan

Beskedet: Kan bli nya åtgärder nästa vecka

Omikron skapar oro och smittspridningen ökar i Europa – så även i delar av Sverige.Folkhälsomyndigheten varnade på torsdagen för att de allmänna smittskyddsråden med munskydd på bussen, hemarbete och digitala möten kan införas redan nästa vecka.Vidare finns ytterligare förslag till åtgärder i tre steg.

Expressen - 2 timmar sedan

Nya svaret efter kritiken: ”Brottslighet hos idrotten”

Anders Ygemans tredelade ministerportfölj, som integrations- och migrationsminister samt idrottsminister, har lett till stark kritik.Beslutet ska ha berott på kriminalitet inom idrotten, enligt den nya kulturministern Jeanette Gustafsdotter (S).– Det är därför man valde att flytta på det, säger hon till P1 Kultur.

Expressen - 3 timmar sedan

Coronautrbott efter personalfest på Sahlgrenska

En högspecialiserad avdelning på Sahlgrenska har råkat ut för ett coronautbrott efter en personalfest, skriver GP.Ungefär 400 anställda ska ha deltagit och ett 20-tal av dem har smittats. Under dagen ska även Anders Tegnell ha deltagit som föreläsare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.