News55 > Nyheter

Sunday, 09 May, 05:28

News55 - 18 apr 21 kl. 17:31

Nära 100 skadade i egyptisk tågolyckaMinst 97 människor har skadats i en tågolycka i Egypten. Olyckan inträffade på söndagen i samband med att flera tågvagnar i provinsen al-Qalyubiyya norr om Kairo kolliderade, enligt ett uttalande från landets hälsodepartement. Mer än 50 ambulanser körde. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Egypten, qalyubiyya, Kairo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nära, 100, skadadei , egyptisk, tågolycka
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

Kina: Delar av raketen har kraschat

Delar av den kinesiska 18 ton tunga raketen Chang Zheng 5B, som okontrollerat har rusat mot jorden, har kraschat i Indiska oceanen, enligt Kinesiska myndigheter, rapporterar AFP strax efter klockan 05. Raketen ska ha brutits sönder på sin väg genom atmo….

News55 - 10 minuter sedan

Fortkörare på cykel döms för olovlig körning

En man i 40-årsåldern stoppades i mars av polisen på Gotland efter att ha kommit åkande på sin elcykel – i 84 kilometer i timmen. I rättslig mening räknas ett fordon som åker så fort som en motorcykel. Då mannen fått sitt körkort indraget döms han nu av….

News55 - 30 minuter sedan

Wennberg gjorde hattrick i stökig match

Det var mycket känslor, utvisningsminuter och hemmalagsmål när Florida tog sig an delstatsrivalerna Tampa Bay. Alexander Wennberg gjorde sitt andra hattrick för säsongen. - Jag tror verkligen att det är en boost för självförtroendet, säger han till TT..

News55 - 1 timme sedan

Kina: Raketen har nått atmosfären

Den kinesiska 18 ton tunga raketen Chang Zheng 5B, som okontrollerat har rusat mot jorden kan ha nått atmosfären. Kina meddelar att raketen återinträdde i jordens atmosfären klockan 04.12 svensk tid, plus eller minus 15 minuter.

News55 - 1 timme sedan

Kinesisk raket på väg att krascha

Den kinesiska 18 ton tunga raketen Chang Zheng 5B, som okontrollerat rusar mot jorden, spås återinträda i jordens atmosfär klockan 04.11 svenskt tid över Medelhavet, enligt Space-track.org , som använder sig att data från den amerikanska militären.

News55 - 1 timme sedan

KD framåt i Svensk väljaropinion

Kristdemokraternas trend av långsamt nedgående siffror i opinionen ser ut att ha brutits. I april nådde KD 5,0 procent av väljarna, en uppgång från 4,3 procent enligt Svensk väljaropinion, en sammanvägning av flera partisympatimätningar som Kantar Sifo….

News55 - 1 timme sedan

Barn skadat i skjutning i New York

Två kvinnor och en fyraårig flicka skadades i en skjutning vid Times Square i centrala New York på lördagskvällen. Skotten avlossades vid 17-tiden i den världsberömda och livliga korsningen, rapporterar NBC News . Alla tre ska ha träffats i antingen fot….

News55 - 2 timmar sedan

Officer dömd för förskingring – kan sparkas

Regementschefen för Norrbottens regemente I19 vill sparka en officer vid jägarbataljonen i Arvidsjaur, som har dömts för förskingring. Mannen erkände tidigare i år att han har överfört pengar till sig själv från en förening kopplad till försvarets verks….

News55 - 4 timmar sedan

Många skadade i nya oroligheter i Jerusalem

Nya våldsamheter bröt ut i Jerusalem på lördagskvällen, i samband med att den viktigaste natten under fastemånaden ramadan. Omkring 60 palestinier, varav flera barn, uppges ha skadats – många av polisens gummimantlade ammunition och distraktionsgranater….

News55 - 2 timmar sedan

Björn Ulvaeus om Abba: Det blir ny musik i år

Abba är inne i studion igen, för att spela in låtar till en virtuell föreställning. - Det blir ny musik i år, det är säkert, säger Björn Ulvaeus till australiska News Corp. Björn Ulvaeus har intervjuats av australiska News Corp, som bland annat driver M….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.