Expressen > Nyheter

Sunday, 09 May, 09:46

Expressen - 17 apr 21 kl. 22:29

Brand i verkstadstak i SäterDet brinner i en bil- och däckverkstad i Säter i Dalarna. Räddningstjänsten fick larmet i ”precis rätt tid” för att förhindra en större brand. – Vi har haft god effekt på släckningsarbetet, säger Johan Warén som är inre befäl på Dala-Mitts räddningstjänst. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Säter, Dalarna, Johan Warén, Dala-Mitts

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , verkstadstaki , Säter
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Militärt fordon har kraschat in i träd

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas under söndagsmorgonen till en trafikolycka utanför Löberöd.Enligt polisen rör det sig om ett militärt fordon som krockat med ett träd. En person är förd till sjukhus i ambulans, skadeläget är okänt..

Expressen - 45 minuter sedan

Spanska värmen drar in – upp emot 25 grader

Högsommarvärme lurar runt hörnet.För i veckan kan stora delar av landet få smaka på brännande sol och temperatur mellan 20 och 25 grader – samtidigt som västra Sverige kan få en del regn. .

Expressen - 1 timme sedan

Uigurer larmar: Agenter låtsas vara släktingar

Kinas släktingpolicy där familj får besöka lokalbefolkningen i deras hem i Xinjiang beskrivs i statliga medier som en ”fin historia” om ett ”sammansvetsat folk”.Men verkligheten är en helt annan. Det vittnar flera uigurer i exil nu om till CNN.

Expressen - 1 timme sedan

Polis stoppade man med falska blåljus

När polispatrullen passerade södra Lund såg de en personbil med en märklig blåljusanordning på taket.Patrullen följde efter bilen och kunde stoppa en man som var allt annat än polis. Mannen misstänks nu för föregivande av allmän ställning..

Expressen - 1 timme sedan

Unga män i munskydd jagas efter rån

En man i 20-årsåldern rånades under natten till söndagen i Lund.Enligt polisen rånades han av tre pojkar eller unga män med munskydd som även sparkade, slog och hotade mannen.Ingen är gripen i ärendet..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Tre nyheter i korthet

Den kinesiska farkosten The Long March 5B har nu kraschlandat.■■■Experten: Det är säkert för gravida kvinnor att ta vaccin.■■■Stor bilträff i Skellefteå – mot restriktionerna.

Expressen - 1 timme sedan

Hoppet: Låtsasantikroppar kan godkännas mot corona

Den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA har skyndat på granskningen av antikroppsmedicinen sotrovimab.Redan i dag är en liknande covidmedicin godkänd i Sverige.– Det finns så få antivirala läkemedel mot covid-19 att allt är bättre än ingenting, säger professor Niklas Arnberg vid Umeå universitet..

Expressen - 2 timmar sedan

Experter: Vaccinen säkra för gravida

Enligt experter finns det nu för första gången bevis på att det är säkert för gravida att vaccinera sig. Det kan rentav finnas fördelar att som gravid kvinna ta vaccin, enligt en ny studie, uppger Daily Mail..

Expressen - 2 timmar sedan

Grannar märkte inget när kvinna miste livet

Grannarna i samma trappuppgång i Helsingborg märkte inget när en kvinna i 50-årsåldern miste livet tidigt på lördagsmorgonen.– Nej, vad pratar du om? Vad är det som har hänt?

Expressen - 3 timmar sedan

Torskbeståndet i Kattegatt har kollapsat

Kattegatts torskbestånd har kollapsat efter decennier av överfiske. Det är en tragedi – för den äldre generationen som har förlorat ett fantastiskt fiske och för den yngre generationen som aldrig fått uppleva det.Havets skafferi är tömt, men ändå tas inga obekväma beslut av ansvariga beslutsfattare, skriver Joakim Ollén och Sten Frohm från Sportfiskarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.