SvD > Nyheter

Sunday, 09 May, 07:17

SvD - 17 apr 21 kl. 21:53

Chockförlust för Bayerns damer efter 17 raka
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Bayerns

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chockförlustför , Bayerns, damerefter 17 raka
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Tyska superprojektet fick fler män att sluta slå

Inte "relationsdraman" – utan allvarliga brott och ett samhällsproblem. Med den inställningen, och nya sätt att arbeta, har en tysk delstat nått framgångar i kampen mot mäns våld mot kvinnor.Nu sneglar resten av landet på samma modell..

SvD - 30 minuter sedan

Nära 60 döda i bombdåd mot flickskola i Kabul

Antalet dödsoffer efter lördagens bombdåd utanför en flickskola i Afghanistan har under natten stigit till 58, rapporterar Reuters med hänvisning till afghanska myndigheter..

SvD - 30 minuter sedan

Tusse: ”Jag ville inte uppfattas som en tv-artist”

Tousin ”Tusse” Chiza bryr sig inte nämnvärt om de 1990-talsartister som Andres Lokko namedroppar när de ses för en lunch på restaurang Tranan i Stockholm. Men de hittar varandra ändå. I funken..

SvD - 30 minuter sedan

Blinda Lennart, 95, får nu krama sitt barnbarn igen

De kallar varandra 87:an och 91:an, efter seriefigurerna. Men på ett år har Lennart Holmqvist, 95, och barnbarnet Emma Karmhed, 33, inte kunnat kramas. För Lennart, som är blind, är beröring extra viktigt och vid 95-årsfirandet kunde de äntligen kramas igen.

SvD - 30 minuter sedan

Moderaternas nya svar: Migrationens fel

För mycket marknad – eller för mycket migration? Pisabråket följer ett nytt mönster för politisk konflikt, som kan dominera den post­pandemiska valrörelsen 2022. .

SvD - 1 timme sedan

Golfens superliga – ett luftslott som sprängdes?

Inom fotbollen raserades planerna på en superliga snabbt.Går golfens superliga samma öde till mötes?– Att PGA-touren markerade så starkt tror jag var spiken i kistan, säger Ola Lindgren, heachcoach på Svenska golfförbundet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.