UNT > Nyheter

Sunday, 09 May, 06:58

UNT - 17 apr 21 kl. 12:06

Trafikolycka på E4Trafiken på E4 vid Cirkulationsplats Gnista i båda riktningarna påverkas av en olycka, uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E4, Cirkulationsplats Gnista, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikolyckapå E4
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 timmar sedan

KD framåt i Svensk väljaropinion

Kristdemokraternas trend av långsamt nedgående siffror i opinionen ser ut att ha brutits..

UNT - 10 minuter sedan

Nära 60 döda i bombdåd mot flickskola i Kabul

Antalet dödsoffer efter lördagens bombdåd utanför en flickskola i Afghanistan har under natten stigit till 58, rapporterar Reuters med hänvisning till afghanska myndigheter..

UNT - 15 minuter sedan

80-talsstjärna sörjs på sociala medier

Fotomodellen och skådespelaren Julie E – mer känd som "Tawny" – Kitaen är död. 80-talsstjärnan som var med i flera av hårdrockbandet Whitesnakes videor och spelade mot Tom Hanks i "Svensexan", sörjs på sociala medier, skrive r Billboard..

UNT - 30 minuter sedan

Glöm inte bort våldet i samkönade relationer

Risken är stor att samhället missar att ge rätt hjälp till människor i samkönade relationer som befinner sig i en utsatt situation, skriver Edvin Alam..

UNT - 30 minuter sedan

Vågar vi låta barnen träffa farmor igen?

Oförmågan att börja leva igen kan bli pandemins mest förödande konsekvens..

UNT - 30 minuter sedan

AF:s tjänster på ytterligare sju orter

I maj tar sju av Statens servicecenters kontor över delar av den verksamhet som Arbetsförmedlingen erbjuder på sina kundtorg, rapporterar tidningen Publikt..

UNT - 45 minuter sedan

Minnesord över Ove Hultqvist

Ove Hultqvist, Uppsala, har hastigt avlidit vid en ålder av 74 år. Han sörjs närmast av hustrun Margareta och barnen Maria och Magnus med familjer..

UNT - 45 minuter sedan

Minnesord över Björn Axelsson

Björn Axelsson, Storvreta, har hastigt avlidit 72 år gammal. Hans närmaste är livskamraten Katarina Axelsson Dahl och barnen Daniel, Joanna och Matilda med familjer..

UNT - 1 timme sedan

Slängde dammsugare på poliser i biljakt

När en misstänkt bilförare vägrade stanna inleddes en våldsam biljakt genom villaområden i Nykvarn, väster om Södertälje, i augusti i fjol..

UNT - 45 minuter sedan

Minnesord över Gunilla Andersson Enger

Gunilla Andersson Enger har avlidit i hemmet i Uppsala omgiven av sina närmaste: maken Nikodemus, sönerna Fabian och Samuel, samt föräldrarna Lars och Birgitta Andersson. Gunilla blev 54 år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.