Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 12 May, 12:47

Sydsvenskan - 16 apr 21 kl. 14:26

Fel lägenhet blev måltavla för skottlossningUnder natten mellan den 11 och 12 april avlossades flera skott in i en barnfamiljs lägenhet i Stockholmsområdet Sätra. Polisen uppger nu att skjutningen var en uppgörelse mellan två kriminella grupper i området – och att lägenheten där barnfamiljen befa.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stockholmsområdet Sätra

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fel, lägenhetblev , måltavlaför , skottlossning
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Digitalt kvinnohat ska analyseras

Hot, hat och nedvärderande samtal om kön och sexualitet i digitala miljöer ska analyseras av Totalförsvarets forskningsinstitut på regeringens uppdrag. Utsätts kvinnor för mer näthat än män? Hur pratar användare om kvinnor i digitala miljöer?

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Anthony Hamilton gör soul med yttersta klass

Anna Hellsten gläds åt att han oskadliggör producenten..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Uppgifter: Zlatan kan missa en EM-match

Milans tränare Stefano Pirlo hoppas att Zlatan Ibrahimovic ska kunna spela säsongens sista match mot Atalanta nästa helg. Enligt tidningen Gazzetta dello Sport, som dock inte redovisar någon källa om diagnosen på svenskens skada, lär Ibrahimovic vara bo.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Varning för underskott på olja

Färska prognoser pekar på ett växande underskott av olja på världsmarknaden när återhämtningen tar fart senare i år. Prognosen kommer efter flera dagars marknadsoro efter cyberattacken mot en stor oljeledning i USA, som pressat upp oljepriset. Efterfråg.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Amerikansk inflation skapar oro

Inflationen i USA har klättrat upp till nivåer som gör marknaden nervös. I dag kommer april-siffran. - Frågan är om det här är tillfälligt eller permanent, säger Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

5G-användare saknar innehåll

Omkring 30 000 smartphoneanvändare har tillfrågats världen över i Ericssons studie..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Varför eskalerar våldet i Jerusalem och Gaza?

Spänningarna i östra Jerusalem har eskalerat under flera veckor..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tveksamt om arvsskatt minskar klyftor

En återinförd arvsskatt skulle knappast generera några större intäkter eller bidrag till ekonomisk utjämning. Det menar författarna bakom en rapport från Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi (ESO), som publiceras i dag. Slutsatserna bygger på s.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Expertprofil fortsätter i Discovery – klar för OS

Fotbollsexperten Irma Helin, 26, förlänger sitt kontrakt med Discovery och fortsätter som expert i de allsvenska sändningarna. Det är också klart att hon kommer att följa det svenska damlandslaget i OS i Peking i sommar. "Kombinationen allsvenskan, följ.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.