News55 > Nyheter

Thursday, 06 May, 05:42

News55 - 15 apr 21 kl. 15:44

Turister med vaccinintyg välkomna i GreklandGrekland planerar att tillåta turister som är vaccinerade mot covid-19 att besöka landet. Enligt regeringens besked på torsdagen ska turister med ett intyg om vaccination få tillåtelse att resa in i Grekland. Tidigare har detta endast gällt för besökare. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Grekland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Turistermed , vaccinintyg, välkomnai , Grekland
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Volta Trucks letar fabrik till nya modellerna

Volta Trucks ska bredda produktionen av elektriska lastbilar med ytterligare tre modeller. Lastbilarna ska rulla av bandet om två år – men företagets grundare Carl-Magnus Norden vill inte slösa pengar på att bygga egna fabriker. Volta Trucks befinner si….

News55 - 15 minuter sedan

Löfven: EU inte bara en marknad

EU ska bli mer rättvist – men med mjuka steg, hoppas statsministern inför ännu ett toppmöte med fokus på sociala frågor och arbetsmarknaden. Fast kritikerna vill dra i nödbromsen. Stefan Löfven (S) är högst konkret en orsak till att EU blivit mer intres….

News55 - 15 minuter sedan

Tuffa frågor om Pisa väntar Ekström

Utbildningsminister Anna Ekström (S) får räkna med tuffa frågor när hon i dag möter riksdagens utbildningsutskott. Flera företrädare för oppositionen har redan anklagat ministern för att ha försökt skönmåla de svenska Pisaresultaten. Utbildningsutskotte….

News55 - 30 minuter sedan

Skotsk självständighet i fokus på supertorsdag

En politisk temperaturmätare som bäddar för flera dramatiska uppgörelser – bland annat om skotsk självständighet och Englands röda mur. Det väntas när över 5 000 mandat står på spel under den brittiska supertorsdagen. Årets lokala- och regionala val är….

News55 - 30 minuter sedan

Attendopersonal vittnar om repressalier

Flera anställda, eller tidigare anställda, vid det privata vårdföretaget Attendo säger till Sveriges Radio Ekot att de har tystats eller utsatts för vad de kallar repressalier efter att ha slagit larm om missförhållanden i äldrevården. Det har i veckan….

News55 - 4 timmar sedan

USA:s vilja att slopa vaccinpatent hyllas

USA:s regering stödjer ett internationellt förslag om att tillfälligt slopa patentreglerna för vaccin mot covid-19. "Det här är ett stort ögonblick i kampen mot covid-19", skriver WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus på Twitter . Själva beslutet fattas….

News55 - 1 timme sedan

FN varnar för global brist på barnmorskor

En akut global brist på barnmorskor står för dörren, varnar FN som framhåller att miljontals liv kan räddas om underskottet åtgärdas. Det behövs runt 900 000 barnmorskor, en tredjedel av det nödvändiga globala behovet, enligt en studie från FN:s befolkn….

News55 - 1 timme sedan

Rusning på Tokyobörsen efter långhelg

I Japan har Tokyobörsen åter slagit upp portarna efter flera dagars helgfirande – och investerarna är ivriga att börja handla igen. Under förmiddagen har Nikkei 225-indexet stigit närmare 2 procent. Det bredare Topixindexet har klättrat 2,1 procent.

News55 - 1 timme sedan

Rangers-bossar får sparken

New York Rangers sparkar såväl vd:n John Davidson som general manager Jeff Gorton. Det meddelar NHL-klubben på sin hemsida. "Vi vill tacka 'JD' och Jef för sina insatser för klubben", skriver Rangers ägare James Dolan i ett uttalande och fortsätter efte….

News55 - 4 timmar sedan

Äntligen lyckad flygning för Space X-raket

Det blev femte gången gillt. Efter fyra misslyckade försök att flyga och sedan landa prototyper för Space X raket Starship, har till slut den femte prototypraketen landat säkert på basen i Boca Chica i södra Texas. Starship är tänkt att användas för att….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.