Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 29 November, 12:29

Vimmerby Tidning - 28 okt 21 kl. 22:02

Åkesson: Ovaccinerade ska jobba hemifrånMinst sju av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter har inte vaccinerat sig mot covid-19..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Sverigedemokraternas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkesson, Ovaccineradeska , jobba, hemifrån

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Just nu: Personbil stillastående

Trafiken på väg 757 mellan Hjorted S och Falsterbo i båda riktningarna påverkas av ett stillastående fordon, uppger Trafikverket..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Kan möte i Wien rädda kärnenergiavtal med Iran?

Förhandlare samlas omigen på det anrika lyxhotellet Palais Coburg i Wien. Deras uppdrag? Att försöka rädda den globala kärnenergiuppgörelse som slöts med Iran 2015..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Ny utbildning till Vimmerby: "Hoppas på stort intresse"

Hösten 2022 startar en ny utbildning på Campus Vimmerby. "Vi tycker det är väldigt glädjande", säger Mattias Nordqvist, campuschef för Campus Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Ingen utredning om brott mot Dawit Isaak

Beslutet om att inte inleda en förundersökning gällande brott mot mänskligheten med den fängslade svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak som målsägande står fast, meddelar Åklagarmyndigheten..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Hasse och Tage-hyllning förlängs i vår

Den som missade Hasse och Tage-hyllningen "Om dessa väggar kunde cykla" på Lilla Cirkus i Stockholm får fler chanser nästa år..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

13 omikronfall i portugisisk fotbollsklubb

Coronavarianten omikron har fått fäste i den portugisiska fotbollsklubben Belenenses. Totalt 13 spelare och ledare har testat positivt för den nya virusvarianten..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Gullringen skulle ha nytta av tåg som stannar

Vardagar rullar tågen genom Gullringen och Södra Vi åtta gånger i vardera riktning. Båda orterna skulle ha nytta av tåg som stannar, menar Jens af Ekenstam Stenman (V)..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Vimmerbyborna tycker till om det politiska läget

"Allmänt rörigt", "Jag blev chockad" och "man undrar hur det ska bli efter det här". Det är några av Vimmerbyrösterna om det politiska läget i landet..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Här är artisterna som hyllar Nobelpristagarna

Operasångerskan Anne Sofie von Otter och den hyllade svensk-kanadensiska jazzvokalisten Kiralina Salandy är två av de artister som hyllar årets Nobelpristagare i Stockholms stadshus..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Åtal för grova sexuella övergrepp på barn

En 47-årig man åtalas för flera grova sexuella övergrepp mot en flicka som bara var fyra år vid det första misstänkta brottstillfället..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.