Expressen > Nyheter

Sunday, 05 December, 11:18

Expressen - 28 okt 21 kl. 14:10

Blev av med cykeln – misshandlade tjuvenEn man i 40-årsåldern blev bestulen på sin cykel i Solna.Han kom ikapp tjuven – och misshandlade honom, enligt polisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Solna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blev av med cykeln, misshandlade, tjuven

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Inbrottstjuvar forcerade garageport med gaffeltruck

Tidigt på söndagsmorgonen inträffade en så kallad smash and grab-stöld i Göteborg, när flera gärningsmän forcerade sig in en företagslokal med hjälp av en gaffeltruck.Ingen person är ännu gripen..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Brinner fortfarande i fartyget utanför Göteborg • Misstänkt mord i Örebro • Gåtan med omrikon-fallen

En massiv räddningsinsats har pågått sedan strax efter 14.30 på lördagen, utanför Vinga i Göteborg, där en brand utbrutit på lastfartyget Almirante Storni. Besättning om 17 personer är fortsatt på båten.

Expressen - 1 timme sedan

Köpenhamnsarbetare utan lön – om de inte har covidpass

De knappt 40 000 anställda inom Region Hovedstaden i Danmark måste från och med måndag uppvisa giltigt covidpass – annars skickas de hem utan lön, skriver danska TV 2 Lorry. ”Om du inte vill följa ett föreläggande om att visa coronapass kan det få arbetsrättsliga konsekvenser,” står det i ett mejl till de anställda. .

Expressen - 2 timmar sedan

Chatta med oss – hur firar du andra advent?

Andra advent är här och julafton kommer allt närmare, hur taggad är du? Är granen pyntad ännu? Dela med dig av dina julkänslor i Expressens julchatt – vi finns här hela dagen.

Expressen - 2 timmar sedan

Gåtan – kände sig friska och testade negativt

Omikrons spridningstakt oroar forskarna. Tidigare infektion tycks inte ge ett bra skydd mot den och nu kommer allt fler exempel på att omikron inte fångas upp av corona-testerna. Flera flygpassagerare har visat sig bära på viruset – trots negativa covid-test..

Expressen - 2 timmar sedan

Mejlen till Sveriges Kabul-ambassad – ett ”rop på hjälp”

Sverige avslutade evakueringsplanen i Afghanistan i slutet av augusti – då hade alla lokalanställda och personer på den så kallade ”svensklistan” lämnat landet.Nu rapporterar Ekot att Sveriges ambassad i Kabul har fått 24 000 mejl – från afghaner som vädjar om hjälp och att få lämna landet.”Jag jobbade åt den förra afghanska regeringen, nu letar talibanerna efter regeringsanställda.

Expressen - 2 timmar sedan

Ung man misshandlad – fyra maskerade gärningsmän hotade med kniv

En man i 20-årsåldern blev misshandlad av fyra maskerande gärningsmän i Lund natten mot söndag. Mannen ska ha blivit nedbrottad och hotad med kniv, men lyckats slita sig loss och larma polisen.Mannen ska inte ha åsamkats några allvarliga skador..

Expressen - 3 timmar sedan

Turisterna: ”Spökstad – allt är igenbommat”

THAILAND. Öde paradisstränder väntar den som turistar i Thailand i december. Men också militärpolis och sjukvårdspersonal i skyddsutrustning som möter dig på flygplatsen.

Expressen - 3 timmar sedan

Massor av liv i havets soptipp

Plastskräp i Stilla havet är bostad åt en mängd marint liv.Det kan vara ett dåligt tecken..

Expressen - 4 timmar sedan

Flickornas vittnesmål om hedersvåld i Sverige

Femton procent av alla barn som omhändertas på grund av hemförhållanden har utsatts för hedersförtryck och våld.Trots att många av dem misshandlats fysiskt leder få fall till fällande domar, visar en granskning av SVT Nyheter.Enligt forskaren Devid Rexvid är en anledning att barnen inte vågar vittna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.