SvD > Nyheter

Thursday, 02 December, 23:19

SvD - 28 okt 21 kl. 14:07

M: Vår klimatpolitik gör skillnad på riktigtKlimatet är alldeles för betydelsefullt för att det ska göras till en symbolisk tävling. Det skriver M-politikerna Tomas Tobé och Jessica Polfjärd i en replik till Miljöpartiet. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Tomas Tobé, Jessica Polfjärd, Miljöpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M Vår klimatpolitik, gör, skillnad, riktigt

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

MP räknar med stöd från L och C

Från regeringskansliet till barrikaderna, för att stoppa sänkningen av bensinskatten. Den före detta klimatministern Per Bolund tar strid mot vad han kallar den ”blåbruna” budgeten.– Det kommer höras tydligt att MP talar med en egen stark grön röst nu, säger språkröret till TT..

SvD - 1 timme sedan

Djurgården föll ihop i Oskarshamn

SHL-jumbon Djurgården såg ut att vara på väg mot lagets andra raka seger.Men i slutperioden rasade jumbon ihop.Oskarshamn gjorde då fyra mål och vann till slut med 5–2..

SvD - 1 timme sedan

Efter skräckskadan – förlust i comeback

Max Friberg gjorde comeback efter skräckskadan – och blev målskytt i straffläggningen.Men det hjälpte inte serieledande Frölunda tillbaka till vinnarspåret. Luleå vann med 3–2 efter straffar sedan Jack Connolly avgjort..

SvD - 2 timmar sedan

Migrantkrisen utlöser sanktioner mot Belarus

USA, EU och Kanada skärper sanktioner mot regimen i Belarus på grund av migrantkrisen vid Belarus gräns mot Polen.Belarus regim och dess auktoritäre ledare Aleksandr Lukasjenko anses ligga bakom krisen..

SvD - 2 timmar sedan

Vi shoppar, skrollar och vantrivs i välståndet

Hur kommer det sig att vi på många sätt har det bättre än någonsin, men i allt mindre utsträckning ”känner oss” bra? Den tyske filosofen Gernot Böhme och hans dotter Rebecca Böhme, som är neuroforskare, har tillsammans skrivit en bästsäljande bok om vår tids problem: obehaget i välståndet..

SvD - 2 timmar sedan

Lungorna blir bättre för varje generation

Under de senaste 100 åren har det skett en gradvis förbättring av lungkapaciteten hos befolkningen i Europa. Varje årskull har varit mätbart bättre än den förra, visar ny forskning..

SvD - 12 timmar sedan

Rön i Sydafrika: Ny variant smittsam men mild

Virusvarianten Omikron ökar risken att bli smittad markant, men få drabbade behöver sjukhusvård då symptomen är mildare jämfört med tidigare varianter.De slutsatserna dras i en tidig utvärdering av omikron i Sydafrika..

SvD - 2 timmar sedan

Damberg ändå draget som förbryllar mest

Torpeder och sabotörer är en del av Magdalena Anderssons krigsplan. Medan de ska vinna val har hon vingklippt den näst mäktigaste. Nya regeringen blir knappast tråkig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.