Regeringen > Nyheter

Saturday, 04 December, 09:33

Regeringen - 28 okt 21 kl. 13:38

Remiss av promemorian Fler vapendelar i jaktvapengarderobenHär kan du ta del av till vilka remissinstanser som Justitiedepartementet har remitterat promemorian Fler vapendelar i jaktvapengarderoben..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Fler, Justitiedepartementet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Remissav , promemorian, Fler, vapendelari , jaktvapengarderoben

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 17 timmar sedan

Civilminister Ida Karkiainen besöker Länsstyrelsen i Norrbotten

Måndagen den 6 december besöker civilminister Ida Karkiainen Luleå och Länsstyrelsen i Norrbottens län. Besöket är Ida Karkiainens första som statsråd och civilminister..

Regeringen - 18 timmar sedan

Skatt och finansmarknad i fokus på EU-möte

När EU-ländernas finansministrar möts i Bryssel 7 december väntas de fatta beslut om skattefrågor. De ska också diskutera det pågående arbetet med bankunionen och nya förslag för att stärka kapitalmarknadsunionen samt det finansiella underrättelsearbetet. Även planeringsterminen diskuteras under mötet..

Regeringen - 20 timmar sedan

Remiss SOU 2021:80 Reglering av privata sjukvårdsförsäkringar

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2021:80, Reglering av privata sjukvårdsförsäkringar..

Regeringen - 22 timmar sedan

Anna Ekström medverkar vid seminarium om Sverige och Unesco

I dag, fredag 3 december, anordnar Svenska Unescorådet ett seminarium i samband med att FN-organet Unesco fyller 75 år. Sverige gick med 1950 och är i dag en av organisations största givare. Anna Ekström kommer att delta i ett panelsamtal..

Regeringen - 23 timmar sedan

Nio universitet och högskolor får fortsätta hyra ut bostäder till alla studentgrupper

Det behöver finnas goda möjligheter till rekrytering av studenter, särskilt från utlandet, och därför är det viktigt att lärosätena kan erbjuda en bostad. Nu förlängs möjligheten för nio lärosäten att hyra ut bostäder till alla grupper av studenter..

Regeringen - Igår: 07:00

Hans Dahlgren tar emot den belarusiska oppositionsledaren Svetlana Tichanovskaja

Fredagen den 3 december träffar EU-minister Hans Dahlgren den belarusiska oppositionsledaren Svetlana Tichanovskaja som är på besök i Stockholm..

Regeringen - Igår: 10:22

Nya statssekreterare i Regeringskansliet

2 december 2021 Regeringen har i dag utsett fyra statssekreterare i Regeringskansliet. Flera statssekreterare har tidigare haft en anställning i Regeringskansliet..

Regeringen - Igår: 17:13

Utredning föreslår ett utökat skydd mot diskriminering

Regeringskansliet har tagit emot slutbetänkandet från utredningen om vissa frågor i diskrimineringslagen. Utredaren Thomas Bull föreslår bland annat ett utökat skydd mot diskriminering som avser viss offentlig verksamhet samt att arbetstagares skydd mot diskriminering i form av trakasserier och sexuella trakasserier bör förstärkas..

Regeringen - 10 feb 15 kl. 10:55

Indien - avrådan

Med anledning av säkerhetsläget avråder Utrikesdepartementet från icke nödvändiga resor till och genom det indiska unionsterritoriet Jammu och Kashmir. Avrådan gäller tills vidare..

Regeringen - Igår: 16:09

Remiss till utkast av lagrådsremiss Anpassningar till EU:s marknadskontrollförordning – del 2

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat utkast av lagrådsremiss Anpassningar till EU:s marknadskontrollförordning – del 2..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.