SvD > Nyheter

Saturday, 04 December, 09:51

SvD - 28 okt 21 kl. 13:22

Macron vill ha kompensation för ubåtsaffär
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Macronvill ha , kompensationför , ubåtsaffär

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Covidläkemedel på gång – men det finns orosmoln

Ljusning i sikte för riskgrupper när flera nya covidläkemedel granskas. Två preparat har nyligen godkänts och fler väntar på utredning och beslut – men nya varianter kan göra vissa preparat verkningslösa..

SvD - 15 minuter sedan

Då måste Wallenberg både synas och verka

Jacob Wallenbergs försvar av marknadsekonomi är inte sämre än andra näringslivsföreträdares. Men dessa är sällan bra nog. .

SvD - 45 minuter sedan

Så blev norskt julbord ett superspridarevent

Den nya coronavarianten har skapat rubriker och satt Norge på covid-kartan. Julbordet på Aker Brygge i Oslo ser ut att vara det första kända superspridareventet av omikron i Europa. Nu ökar antalet bekräftat smittade.

SvD - 45 minuter sedan

USA:s kassa snart tom

Det så kallade skuldtaket i USA gör att Bidenregeringen står inför en likviditetskris om drygt två veckor.För att undvika inställda betalningar krävs ett snabbt kongressbeslut, varnar tankesmedjan The Bipartisan Policy Center..

SvD - 45 minuter sedan

Hallucinatorisk spegelvärld att förlora sig i

Inspirerad av Lewis Carrolls ”Alice”-böcker kastar Peter Köhler vardagens perspektiv och logik överända. Hans teckningar är så svindlande vackra – och lite otäcka – att Håkan Nilsson knappt kan slita blicken från dem..

SvD - 1 timme sedan

Skolskytts föräldrar gripna

Föräldrarna till den 15-årige pojke som sköt ihjäl flera skolkamrater i Michigan, USA, i tisdags har gripits, uppger amerikanska medier..

SvD - 1 timme sedan

Hon skriver mästerligt om längtan efter kärlek

Pilar Quintanas ”Tiken” kretsar kring en kvinna som, i brist på ett eget barn, överför sin längtan på en hundvalp. I sin korta berättelse tycks hon närma sig en sanning om själva hoppets och kärlekens väsen, skriver Marit Furn..

SvD - 1 timme sedan

19 bekräftade omikronfall i Norge

I Norge har 19 fall av den nya virusvarianten omikron bekräftats, skriver norska folkhälsomyndigheten FHI i ett pressmeddelande. 13 av fallen kopplas till julbordet i Oslo där mellan 50 och 60 fullvaccinerade smittades..

SvD - 1 timme sedan

Stress och svamp hotar skogens gröna konung

Granen står så grön och grann i stugan. Eller? Julfirandets glittrande mittpunkt är allt mer sårbar i en varmare värld..

SvD - 2 timmar sedan

Vattenfall: Sätt fart på vindkraftsbyggandet

Det kommer behövas en rejäl satsning på storskalig vindkraft för att klara elförsörjningen och klimatmålen, enligt Vattenfalls vd Anna Borg.Hon vill därför begränsa kommuners vetorätt och Försvarsmaktens inflytande i tillståndsprövningarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.