SvD > Nyheter

Tuesday, 30 November, 10:44

SvD - 28 okt 21 kl. 12:48

Byggde bastu och förstörde stenåldersboplats
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggde, bastuoch , förstörde, stenåldersboplats

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Förundersökning inledd mot Eneroth

En förundersökning om sexuellt ofredande har inletts mot infrastrukturminister Thomas Eneroth (S)..

SvD - 15 minuter sedan

Thorwaldsson ny näringsminister

Mikael Damberg blir ny finansminister och Anders Ygeman gör comeback som inrikesminister.Den nya S-regering innehåller många nya namn..

SvD - 45 minuter sedan

Efterlyser expertgrupp för framtida pandemier

Sverige bör inrätta en expertgrupp som kan ge beslutsfattare råd vid stora smittoutbrott. Det anser Kungliga vetenskapsakademin (KVA) som tittat på spridningen av covid-19 och vilka lärdomar det finns att dra för framtida pandemier..

SvD - 1 timme sedan

Woods talar ut efter krasch – nära amputation

Tiger Woods kunde ha behövt amputera sitt högra ben efter bilkraschen utanför Los Angeles för nio månader sedan.– Det var jäkligt nära att jag skulle gå ut från sjukhuset med bara ett ben, säger den 45-årige världsstjärnan till Golf Digest..

SvD - 1 timme sedan

Magdalena Andersson ska presentera ministrar

Efter många om och men tillträder Magdalena Andersson i dag formellt som statsminister. Klockan 09.30 presenterar hon vilka ministrar som ingår i den nya regeringen.

SvD - 10 timmar sedan

Européers fixering vid kön är ett undantag

Språk som inte skiljer på ”han” och ”hon” är inte exotiska undantag. Tvärtom bryr sig majoriteten inte om att markera kön. Så finskan representerar normalläget..

SvD - 2 timmar sedan

Tredje majorsegern slår allt för Nordqvist

Den tredje majorsegern slår allt. Anna Nordqvist nådde sina drömmars mål när hon skrev golfhistoria med triumfen i British Open. – Oavsett vad jag gör resten av min karriär kommer inget att vara större..

SvD - 2 timmar sedan

”Jag träffar patienter med märkliga tillstånd”

Spöken, nära-döden-upplevelser, tungomål. Oförklarliga upplevelser har ofta veten­skapliga förklaringar. Också att vi har ett medvetande är neurologer eniga om.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.