News55 > Nyheter

Tuesday, 30 November, 10:42

News55 - 28 okt 21 kl. 12:48

Byggde bastu och förstörde stenåldersboplatsEn bastu, en kanal och en brygga finns nu där det en gång låg en boplats från stenåldern. Nu är markägaren polisanmäld för fornminnesbrott, rapporterar P4 Jämtland. Byggnationen upptäcktes av kommunen som anser att det handlar om åtgärder som kräver byg. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
P4 Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggde, bastuoch , förstörde, stenåldersboplats

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Tysk stororder hägrar för Volta Trucks

Svensk-brittiska Volta Trucks inleder ett samarbete med den tyska logistikjätten DB Schenker. En prototypserie för en eldriven lastbil ska testas, med sikte på leveranser av närmare 1 500 fordon på tre år. Tidigare har Volta Trucks, nischat på marknaden….

News55 - 10 minuter sedan

TT-FLASH: Eneroth utreds för sexuellt ofredande

Åklagare har inlett en förundersökning om sexuellt ofredande mot infrastrukturminister Thomas Eneroth (S)..

News55 - 10 minuter sedan

Förundersökning inledd mot Eneroth

En förundersökning om sexuellt ofredande har inletts mot infrastrukturminister Thomas Eneroth (S). "Jag inleder förundersökning för att kunna hämta in ytterligare material och uppgifter i syfte att bedöma om det som har hänt kan vara fråga om brott", sä….

News55 - 3 timmar sedan

Gustafsdotter blir ny kulturminister

Jeanette Gustafsdotter, som är generalsekreterare för Sveriges Museer, blir Sveriges nya kulturminister. Det står klart sedan Magdalena Andersson presenterat den nya regeringen. Miljöpartiet meddelade förra veckan att de lämnar regeringen – och därmed l….

News55 - 7 timmar sedan

Flera hugg mot man i trapphus

Ingen har ännu gripits efter mordförsöket mot en man i 20-årsåldern i Sölvesborg under natten. Han har utsatts för flera hugg med ett vasst föremål i ett trapphus. Polisen larmades vid ettiden på natten och på plats hittades den skadade, som fördes med….

News55 - 15 minuter sedan

Lööf: “Många oväntade namn”

Statsminister Magdalena Andersson (S) har presenterat sin regering. Centerledaren Annie Lööf tycker att det var en väl avvägd regeringsförklaring. – Den tog upp många frågor som regeringen kan hinna med under återstoden av mandatperioden.

News55 - 3 timmar sedan

Hon blir ny kulturminister

Jeanette Gustafsdotter, som är generalsekreterare för Sveriges Museer, blir Sveriges nya kulturminister. Det står klart sedan Magdalena Andersson presenterat den nya regeringen. Nyvalda statsministern Magdalena Andersson (S) presenterade Gustafsdotter o….

News55 - 15 minuter sedan

Thorwaldsson ny näringsminister

Mikael Damberg blir ny finansminister och Anders Ygeman gör comeback som inrikesminister. Den nya S-regering innehåller många nya namn. Ny miljöminister blir Annika Strandhäll och ny näringsminister blir förre LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson.

News55 - 15 minuter sedan

DB Schenker beställer 1 500 el-lastbilar

Logistikföretaget DB Schenker har beställt nästan 1 470 elektriska lastbilar från den svenska ellastbilstillverkaren Volta. Bilarna ska användas till att transportera gods från terminaler i tio länder in i stadskärnor och stadsområden, meddelar bolagen….

News55 - 30 minuter sedan

Sista delen av Norrbotniabanan byggstartas

Den sista sträckan, Skellefteå-Luleå, på Norrbotniabanan byggstartas. Även pågående arbete med att bygga ut stambanorna fortsätter. "Planen innebär en kraftfull investering i järnvägen med underhållssatsningar på viktiga person- och godsstråk", skriver….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.