Resume > Ekonomi

Saturday, 27 November, 19:34

Resume - 28 okt 21 kl. 11:58

Creed ska hjälpa Max att bli en Tiktok-hitHamburgerkedjan Max utökar byråstallet och välkomnar Creed Media. Byråns uppdrag handlar främst om att hjälpa MAX att utveckla relationen med generation Z på TikTok..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Max, Tiktok, Creed Media, MAX, TikTok

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Creedska , hjälpa, Maxatt bli en , Tiktok-hit

Fler nyheter från Resume

Resume - 12 timmar sedan

Historien om när reklam blev konst – Rififi ställde till ett jävla liv

För trettio år sedan gjorde reklambyrån Rififi en utställning åt konstnären Dan Wolgers. Den skakade om både konstvärlden och kultursidorna. I oktober auktionerades delar av utställningen ut på Bukowskis..

Resume - 24 nov 21 kl. 14:31

Medarbetaren kan bidra till influencer marketing 3.0 – framgångshistorierna och fallet som ledde till avsked

De har potential att skapa enorm närhet till kunderna. Den kommersiella möjligheten går inte heller att blunda för. Faktum är att budskap som medarbetare lägger ut i sociala medier har över 500 procent högre räckvidd än information som kommer från ett varumärke.

Resume - 24 nov 21 kl. 14:32

Anställdas inlägg i sociala medier kan vara smygreklam – så gör du som bolag för att hålla dig på rätt sida lagen

Juridiken kring reklammärkning är snårig. Enligt jurister Resumé talat med kan anställda som i sociala medier skriver om sin arbetsgivare vara skyldiga att reklammärka inläggen – allt handlar om hur de är utformade..

Resume - 24 nov 21 kl. 14:31

Medarbetarinfluencern är influencer marketing 3.0 – huvudbry eller varumärkestillgång?

Pinchos och SAS är två företag vars anställda lockat tusentals följare. Medarbetarinfluencers är redan ett faktum på andra sidan Atlanten och här på hemmaplan börjar allt fler upptäcka möjligheterna. För Resumé berättar profilerna själva om hur, och varför, de lyckats..

Resume - Igår: 15:43

Möbeljättens ”Black week”-erbjudande är ordinarie priser: ”Fusk”

”Rean” som kontorsmöbeljätten DPJ Workspace påstått sig ha under Black friday består i själva verket av ordinarie priser. Det framgår av data från prisjämförelsesajten Prisjakt, som Resumé har tagit del av. ”Fuskpriser”, skriver ilskna kunder på Trustpilot..

Resume - Igår: 15:15

Stöddiga medieköp och skruvade kampanjer – så blev Maria Ziv bästa marknadschefen

Max Burgers Maria Ziv tog hem titeln Sveriges Bästa Marknadschef. För Resumé berättar hon hur man hittar rätt balans mellan byrå och inhouse, den internationella expansionen och varför man ska byta bransch..

Resume - Igår: 14:56

Lyxen (sic) med ett starkt varumärke

”Att leka med sitt varumärke är okej. Men det krävs år av stringens, tydlighet, investering för att bygga upp brand assets”, skriver Resumés bloggare Nils Andersson Wimby med anledning av Gucci och Balenciagas nya samarbetskollektion..

Resume - Igår: 15:08

Härnösands kommun presenterar nollvision mot relationsvåld med kampanjfilm

Tillsammans med Gabardin har Härnösands kommun och Västernorrlands region tagit fram en film för att uppmärksamma våld i nära relationer..

Resume - Igår: 13:41

Keolis väljer Vinter: Uppmanar resenärer att vaccinera sig

Pandemin har varit en utmaning för kollektivtrafiken. Från att ha kommunicerat kring hur man reser för att undvika smitta gör nu bussbolaget Keolis en kampanj för att få fler att vaccinera sig..

Resume - Igår: 11:29

Influencer rånades – kampanjar för trygghetsapp

Influencern Petra Tungården råkade ut för ett rån där hennes klocka stals. Tillsammans med Redgert Comms lanserar hon kampanjen #aldrigsjälv för trygghetsappen Vakta, där hon själv är delägare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.