Regeringen > Nyheter

Thursday, 02 December, 22:40

Regeringen - 28 okt 21 kl. 12:30

Uppdrag till Spelinspektionen att följa upp utvecklingen av spelandet och spelproblemen på spelmarknadenDen 14 november 2021 upphör förordningen om tillfälliga spelansvarsåtgärder med anledning av sjukdomen covid-19 att gälla. Regeringen ger nu Spelinspektionen i uppdrag att utvärdera de tillfälliga spelansvarsåtgärderna, samt följa upp och analysera hur spelformer, tillgängligheten till spel och spelandet utvecklas på kort och lång sikt..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Spelinspektionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 12 timmar sedan

Nya statssekreterare i Regeringskansliet

2 december 2021 Regeringen har i dag utsett fyra statssekreterare i Regeringskansliet. Flera statssekreterare har tidigare haft en anställning i Regeringskansliet..

Regeringen - 5 timmar sedan

Utredning föreslår ett utökat skydd mot diskriminering

Regeringskansliet har tagit emot slutbetänkandet från utredningen om vissa frågor i diskrimineringslagen. Utredaren Thomas Bull föreslår bland annat ett utökat skydd mot diskriminering som avser viss offentlig verksamhet samt att arbetstagares skydd mot diskriminering i form av trakasserier och sexuella trakasserier bör förstärkas..

Regeringen - 10 feb 15 kl. 10:55

Indien - avrådan

Med anledning av säkerhetsläget avråder Utrikesdepartementet från icke nödvändiga resor till och genom det indiska unionsterritoriet Jammu och Kashmir. Avrådan gäller tills vidare..

Regeringen - 6 timmar sedan

Remiss till utkast av lagrådsremiss Anpassningar till EU:s marknadskontrollförordning – del 2

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat utkast av lagrådsremiss Anpassningar till EU:s marknadskontrollförordning – del 2..

Regeringen - 7 timmar sedan

Regeringen bidrar med ytterligare 110 miljoner kronor för att möta de ökade humanitära behoven i världen

Den humanitära situationen i världen har förvärrats betydligt till följd av konflikter och covid-19. I början av 2020 beräknades 170 miljoner människor i världen vara i behov av humanitärt stöd. FN har idag lanserat sin årliga humanitära rapport som visar att 274 miljoner kommer behöva humanitärt bistånd.

Regeringen - 8 timmar sedan

Regeringen har tagit emot underlag för eventuellt införande av nya smittskyddsåtgärder

Regeringen har tagit emot Folkhälsomyndighetens underlag för eventuellt införande av nya smittskyddsåtgärder med anledning av covid-19-pandemin. Underlaget har tagits fram på regeringens uppdrag och presenterades på en pressträff den 2 december. Regeringen kommer nu att skyndsamt analysera underlaget och återkomma med en åtgärdsplan i närtid..

Regeringen - 9 timmar sedan

Ändringar i inreseförbudet för personer som reser till Sverige

Regeringen har beslutat om ändringar i det tillfälliga inreseförbudet till Sverige. Ändringarna innebär att personer som kan visa upp vaccinationsintyg utfärdade i Togo undantas från inreseförbudet och testkravet. Beslutet i dag innebär också ändringar i undantaget för personer som reser från Namibia..

Regeringen - 12 timmar sedan

Ministrar antog rådsslutsatser om medborgliga utrymmen för ungdomar på EU-möte

När ministrarna för utbildning, ungdom, kultur och idrott träffades i Bryssel den 29–30 november antog de bland annat rådsslutsatser om medborgliga utrymmen för ungdomar och om arkitektur och det nya europeiska Bauhausinitiativet. Andra frågor på dagordningen var blandat lärande och en europeisk modell för idrott..

Regeringen - 13 timmar sedan

Statsministern tar emot USA:s utrikesminister Antony Blinken

Torsdagen den 2 december tar statsminister Magdalena Andersson emot USA:s utrikesminister Antony Blinken..

Regeringen - Igår: 16:59

Regeringens ärendeförteckningar vecka 48, 2021

Till regeringssammanträdet torsdag den 2 december..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.