UNT > Nyheter

Sunday, 28 November, 07:12

UNT - 28 okt 21 kl. 12:00

Actionspäckat när "Håkan Bråkan" får egen filmSamma familj, men med lite mer action. Håkan Bråkan får en ny egen film och kan äntligen kliva ut ur storebror Sunes skugga på allvar. –Håkan älskar att spela tv-spel. Och potatis, säger Silas Strand, 9, som har huvudrollen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Håkan Bråkan, Bråkan, Sunes, Silas Strand

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Actionspäckatnär , Håkan, Bråkanfår , egen, film

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Skolpengen väger tungt

Forskning visar att barn födda i december löper dubbelt så stor risk för diagnosen inlärningsstörning, som barn födda i januari, skriver insändarskribenten..

UNT - 15 minuter sedan

Sixten Haage (1926-2021)

Konstnären Sixten Haage född 7 augusti 1926¨, har avlidit i sitt hem på Faludden i Öja socken den 16 november 2021. Han efterlämnande barnen Sten, Peter, Fredrik och Sanna med familjer..

UNT - 15 minuter sedan

Franskt möte om migrantbåtar – utan britterna

Europeiska ministrar träffas för att diskutera migrantfrågan vid Engelska kanalen – utan brittisk medverkan. Fransmännen, som håller i mötet, drog tillbaka inbjudan efter veckans bråk på toppnivå..

UNT - 15 minuter sedan

Pandemieffekt: Färre dog av läkemedel i fjol

Antalet dödsfall till följd av läkemedels- och narkotikaförgiftning minskade under pandemiåret 2020 jämfört med året innan. Främst märktes att färre kvinnor begick självmord..

UNT - 30 minuter sedan

Se upp för identitetspolitik och särrättigheter

Holmberg beskrev med rätta identitetspolitiken som ett hot..

UNT - 30 minuter sedan

Ole Hjorth (1930-2021)

Riksspelmannen och violonisten Ole Hjorth har som tidigare meddelats avlidit i början av oktober i Stockholm, närmast sörjd av sin familj och gamla vänner..

UNT - 45 minuter sedan

Leasa eller köpa elbil – här är fallgroparna

Inköpspriset avskräcker många från att skaffa elbil. Och privatleasing har seglat upp som ett rimligare alternativ för många. Men det gäller att se upp för fallgroparna..

UNT - 45 minuter sedan

Vårdboende anmäler sig självt efter stölder

Ett vårdboende i Helsingborg har anmält sig självt till Institutionen för vård och omsorg (Ivo) "om allvarligt missförhållande" efter en rad stölder på hemmet..

UNT - 1 timme sedan

Steve fick världens första 3D-printade öga

Britten Steve Verze är först i världen med att få ett helt 3D-printat öga, enligt Moorfields Eye Hospital i London, som står bakom projektet..

UNT - 1 timme sedan

FiffelOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.