News55 > Nyheter

Thursday, 09 December, 03:03

News55 - 28 okt 21 kl. 12:02

SKR kräver svar från staten om tredje dosSveriges Kommuner och Regioner (SKR) kräver bättre framförhållning och tydligare besked från staten om hur tidsplanen för den tredje dosen vaccin ska se ut i olika åldersgrupper. I går kom beskedet att fler kommer erbjudas en tredje påfyllnadsdos vaccin. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
SKR, Kommuner, Regioner

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SKR, kräver, svarfrån , statenom tredje , dos

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

SKR kritiserar Trafikverkets satsningar

Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, är inte nöjda med Trafikverkets satsningar i förslaget till den nationella transportplanen. "Trots en historiskt stor ekonomisk ram innehåller planen få nya satsningar", skriver man i ett pressmeddelande. Trafikverke….

News55 - 21 timmar sedan

Instagramchefen grillades om ungdomars mående

Instagramchefen Adam Mosseri mötte hård kritik när han frågades ut i ett utskott i USA:s senat. Plattformen gör inte tillräckligt för att skydda unga, anser politikerna. – Tiden för självreglering är över, slog utskottets ordförande fast.

News55 - 15 minuter sedan

SKR kritiserar Trafikverkets plan

Sveriges Kommuner och Regioner tycker inte att stambanorna bör ingå i Trafikverkets transportplan för 2022–2033. Organisationen anser att myndighetens nya investeringar gör att underhållet av det befintliga transportsystemet kommer att bli lidande. De e….

News55 - 15 minuter sedan

MP:s Karolina Skog lämnar politiken

Miljöpartiets ekonomisk-politiske talesperson Karolina Skog lämnar politiken – hon vill göra något annat, uppger hon för Sydsvenskan. Att beslutet kommer nu beror på att partiet har gått i opposition. Redan i somras meddelade Karolina Skog, som också är….

News55 - 1 timme sedan

Svensk blir vd för Detroits symfoniorkester

Svenske Erik Rönmark har utsetts till vd för Detroit Symphony Orchestra. Han arbetar sedan tio år som orkesterchef för institutionen och har bott i USA sedan 1996. Rönmark är född 1976 och gick kulturskolan i Sundsvall under uppväxten.

News55 - 1 timme sedan

Våldtäktsmisstänkt väktare i Uppsala åtalas

En väktare åtalas för två våldtäkter och sju fall av sexuellt ofredande, rapporterar Upsala Nya Tidning. De båda våldtäkterna riktades enligt åtalet mot samma kvinna och ska ha skett i slutet av förra året i väktarrummet i en galleria i Uppsala där mann….

News55 - 1 timme sedan

Våldtäktsmisstänkt väktare åtalas

En väktare åtalas för två våldtäkter och sju fall av sexuellt ofredande, skriver UNT. De båda våldtäkterna riktades enligt åtalet mot samma kvinna och ska ha skett i slutet av förra året i väktarrummet i en galleria i Uppsala där mannen arbetade. Väktar….

News55 - 1 timme sedan

Färre potatisar lyftes ur svenska åkrar i år

I år bärgades 457 000 ton matpotatis ur svenska odlares åkrar. Det kanske kan låta som mycket, men faktum är att det är en minskning med 15 procent jämfört med i fjol och det var 12 procent lägre än snittet för de fem senaste åren, enligt Jordbruksverke….

News55 - 1 timme sedan

Färre potatisar från svenska åkrar

I år bärgades 457 000 ton matpotatis ur svenska odlares åkrar, enligt siffror från Jordbruksverket. Det är en minskning med 15 procent jämfört med i fjol och 12 procent lägre än snittet för de fem senaste åren. En orsak är att den odlade arealen minskad….

News55 - 2 timmar sedan

Robbie Shakespeare är död

Robbie Shakespeare, ena halvan av reggiebandet Sly and Robbie, har avlidit, rapporterar jamaicanska The Gleaner. Shakespeare växte upp i östra Kingston i Jamaica och började med att spela gitarr, men gick sedan över till basen, det instrument han blev k….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.