Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 05 December, 12:33

Dagensanalys.se - 27 okt 21 kl. 11:54

Ny rapport: Svenskarnas oro kring den personliga integriteten på nätetVarannan internetanvändare känner stor oro för att utländska myndigheter ska samla in deras personliga data. Och 1 av 5 avstår från att använda digitala samhällstjänster eftersom de upplevs osäkra. Rapporten Svenskarna och internet 2021 från Internetstiftelsen visar en allt mer digital vardag men att det också finns en baksida. Det börjar bli svårt att skilja svenskarnas digitala liv från det som äger rum i den fysiska världen. Vi handlar, arbetar och umgås digitalt.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Svenskarna, Internetstiftelsen, Ny, Dagensanalys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny rapport, Svenskarnas, orokring den , personliga, integriteten, nätet

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 01 dec 21 kl. 16:52

Få din flytt att flyta på

Vid en flytt så finns det mycket som måste göras, oavsett om det är en privat flytt eller ett företag som ska flyttas. Ibland är det svårt att hitta tid till allt som måste göras och då kan det vara skönt att exempelvis hyra in en flyttfirma i Uppsala. Bor man runt Stockholm, Södertälje och Uppsala så går det att få hjälp med det mesta som rör flytten hos Norra flytt AB.

Dagensanalys.se - 02 dec 21 kl. 11:00

Fortsatt mörk framtid i trendspaningen What’s on 2022

I veckan var det dags för Kairos Future att bjuda in till årets trendspaning ”What’s on 2022”. Företagets VD Erik Herngren stod som vanligt för presentationen, och under 1,5 timme gick han igen hur trenderna ser ut inom såväl film och tv-branschen som pandemi, industri och inom teknikutvecklingen. Givetvis även med en blick till det val har framför oss i höst.

Dagensanalys.se - 30 nov 21 kl. 16:24

Sitt och sov bekvämt

I många hem vill man gärna kunna erbjuda gäster att sova över om de har rest långt eller man har barn som vill ha kompisar på övernattning. Ibland har man kanske inte möjlighet att erbjuda ett särskilt rum för övernattning men med en bäddsoffa kan man kombinera exempelvis ett tv-rum med en övernattningsmöjlighet.  En bäddsoffa ska vara både snygg, bekväm och praktiskt.

Dagensanalys.se - 25 nov 21 kl. 11:19

Sociala medier i fokus på Internetdagarna 2021

I början av veckan gick årets Internetdagarna av stapeln. Eventet, som årligen anordnas av Internetstiftelsen, skedde även i år helt digitalt, och lade fokus på sociala medier och hur det påverkar oss som människor, vårt nyhetsintag och vår framtid. Dag 1 – Sociala medier Under de två dagarna fanns olika temaspår, som alla deltagare fick välja i förväg.

Dagensanalys.se - 19 nov 21 kl. 10:27

Spara el i hemmet

Det är viktigt att tänka på vår miljö och inte använda mer el än vad vi egentligen behöver. Det finns olika sätt att gå tillväga när du vill spara el i hemmet. Kanske har du funderingar på hur du ska göra gör att spara energi i hemmet och göra din energianvändning mer miljöanpassad.

Dagensanalys.se - 18 nov 21 kl. 21:00

Det här googlar svenskarna på – topp 100 sajter

Planerade köp, informationsbehov och beteenden. Det mesta hamnar i Googles sökfält. Merparten av de femtio till sjuttio miljoner sökningar som dagligen görs i Sverige ställs som frågor.

Dagensanalys.se - 17 nov 21 kl. 07:54

Årets julklapp 2021 är evenemangsbiljetten

Pandemin har kännetecknats av social distansering, frenetisk handtvätt och nöjen som antingen åtnjutits inom hemmets fyra väggar eller ute i naturen. När sociala och kulturella aktiviteter återigen blivit möjliga har svenskarna snabbt visat vad som saknats dem mest under pandemin – att roa sig, inspireras av kultur och få uppleva saker tillsammans. Därför är Årets julklapp 2021 evenemangsbiljetten, förklarar HUI.

Dagensanalys.se - 16 nov 21 kl. 20:55

Heymedia Partners byter namn till Bazoom Group

Heymedia Partners ApS, som är specialister på länkbygge för SEO, byter namn till Bazoom Group Aps. Företaget har kontor i Köpenhamn, Novi Sad och Malaga. Under första kvartalet öppnar byrån även kontor i Miami, USA.

Dagensanalys.se - 10 nov 21 kl. 12:19

Så planerar du för en lyckad Black Friday-kampanj

26 november är det dags för årets Black Friday. Det är alltså hög tid för retail- företagen att sätta i gång med årets kampanjer. I och med detta delar Adtech företaget RTB House sina tips för hur man lyckas under de konkurrenstäta shoppinghögtiderna.

Dagensanalys.se - 09 nov 21 kl. 12:16

Urstark månad för medieinvesteringarna

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, ökade med 14,3 procent under oktober, jämfört med samma period föregående år. En majoritet av mediekategorierna uppvisade positiv tillväxt under oktober. Månadens vinnare blev dagspress storstad som ökade med 33,7 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.