UNT > Nyheter

Tuesday, 07 December, 05:21

UNT - 26 okt 21 kl. 14:33

Tre personer har gripits skäligen misstänkta för mordI augusti hittades en man i 20-årsåldern död på en åker i Enköping. Nu har tre personer gripits..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Enköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trepersoner har , gripits, skäligen, misstänktaför , mord

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Prischock värst för eluppvärmda villor

En ovanligt kall start på vintern och historiskt höga elpriser. Kombinationen slår hårdast mot Sveriges 150 000 hushåll som värmer upp villan med direktverkande el..

UNT - 15 minuter sedan

Norge återinför restriktioner efter omikron

Smittspridningen ökar i Norge och fler fall av omikronvarianten upptäcks. Under tisdagen kommer nya restriktioner läggas fram. –Från regeringens sida vill man ta det säkra före det osäkra, säger Frode Forland, smittskyddsdirektör på norska Folkehelseinstituttet, till TT..

UNT - 15 minuter sedan

Fattigdomsgapet växer bland barn

Färre barn är fattiga i Sverige – men klyftan mellan svenska barn och barn med utländsk bakgrund har blivit större. –Ojämlikheten ökar, men det är viktigt att betona att det inte beror på att de längst ner i inkomstfördelningen blir fattigare, säger professor Carina Mood..

UNT - 15 minuter sedan

Efter larmet: Nu vittnar fler om att husen spricker

Sprickor i väggarna och en bortmonterad kakelugn – busstrafiken i S:t Olofsbacken fortsätter att leda till problem för boende i närheten. ”Som en mindre jordbävning”, beskriver Karin Bäcklund trafiken som håller henne vaken om natten..

UNT - 30 minuter sedan

Hotade sköldpaddor får militärt skydd

Tusentals havssköldpaddor lade i helgen ägg vid Nicaraguas kust, med militär på plats för att skydda mot rovdjur – inklusive människor..

UNT - 45 minuter sedan

Låt oss vara ärliga om lodjursjakten

Svar till "Licensjakt på lo är ett viktigt verktyg" i UNT (25/11)..

UNT - 1 timme sedan

Så kan Uppsala län spara 1,5 miljarder

Vi behöver få ut mer av varje skattekrona för att kunna möta det faktum att vi har en åldrande befolkning, skriver Anna-Lena Holmström och Anders Morin..

UNT - 1 timme sedan

"Under kontroll men inte släckt"

Med oförminskad styrka har Kustbevakningens största fartyg tillsammans med flera bogserbåtar fortsatt pumpa stora mängder vatten över branden på fartyget utanför Göteborg..

UNT - 1 timme sedan

Uppåt på de asiatiska börserna

Asiens ledande börser följer utvecklingen på Wall Street där måndagshandeln avslutades starkt efter rapporter om att coronavirusets omikronvariant kan vara mindre allvarlig än vad man först befarat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.