SvD > Ekonomi

Sunday, 05 December, 11:56

SvD - 26 okt 21 kl. 12:56

JM får rätt i bostadsrättstvist
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JM får rätt i bostadsrättstvist

Fler nyheter från SvD

SvD - 2 timmar sedan

Så ska kommunerna fixa tusentals elbilsladdare

Laddning på gatan eller i parkeringshus? I kommunens egen regi eller via privata aktörer?Kommunerna väljer helt olika vägar för att möta kraven på fler laddplatser..

SvD - 4 timmar sedan

"Jag har redan ringt direktörerna"

Nyutsedda näringsministern Karl-Petter Thorwaldsson (S) hoppas på näringslivet när målet att bryta segregationen ska nås.– Jag har redan ringt ett 20-tal direktörer, ingen var emot att bidra..

SvD - 11 timmar sedan

”Gav tillgångarna till frun – vad händer nu?”

Brevskrivaren undrar om det går att kräva tillbaka gåvor som pappan gett till sin nya fru till kvarlåtenskapen efter faderns bortgång. Det går, säger SvD:s familjeadvokat – under vissa villkor och omständigheter..

SvD - 11 timmar sedan

Jobbexperten: Dessa personer ska du anställa

Han har fått ett nytt chefsjobb. Hur ska han sätta ihop ett bra team? Jobbexperten har flera goda råd..

SvD - 21 timmar sedan

Misstron kvar efter tapp på 100 miljarder

Över 100 miljarder i börsvärde raderades ut på lite mer än en vecka i den svenska börskometen Evolution Gaming. Trots bolagets försök att bemöta kritiken har fallet fortsatt. I bakgrunden finns en oro för hela den hägrande amerikanska marknaden..

SvD - Igår: 10:10

Bitcoin störtdyker i omikronfrossa

Det osäkra läget i covid-19-pandemin med spridningen av den nya omikronvarianten skakar finansmarknaden. Kryptovalutan bitcoin rasar med över 11 procent i lördagens handel..

SvD - Igår: 21:48

Världens rikaste man är nu ”hemlös”

Multimiljardären Elon Musk har sålt sitt sista hus i Kalifornien. Entreprenören Elon Musk fick 270 miljoner kronor för det stora och drygt hundraåriga huset..

SvD - Igår: 19:33

Här ökar priserna med 1 575 procent

En våg av inflation sveper över världen. De stigande priserna skapar djupa hål i fickorna för vanliga familjer. Det här är vad som ligger bakom de rekordhöga siffrorna i några av länderna som sticker ut.

SvD - Igår: 15:39

USA-börsen svagt uppåtOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.