Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 27 November, 03:28

Expressen Dina Pengar - 26 okt 21 kl. 04:30

Kryptoinvesteraren: ”Jag dansar nära utgången”Kryptovalutorna bitcoin och ethereum står på rekordnivåer.Då höjer kryptoinvesteraren och poddaren ”Lonewolf” ett varningens finger.– Jag dansar nära utgången, säger han.Samtidigt ser han stor potential för tre investeringar på kryptomarknaden framåt.✓ Varningssignalerna han tittar på.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Lonewolf

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KryptoinvesterarenJag , dansar, nära, utgången

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Esbjörn gör ny minneskoll – kan slippa ur husavtalet

Esbjörn Bolin behöver genomgå en ny minnesundersökning för att utreda om han var dement när förlikningen i fastighetstvisten med Ebba Busch gjordes upp.Det hävdar hans juridiska ombud Sture Tersaeus som går vidare med överklagandet i hovrätten.– Vi får avvakta vad den medicinska utredningen kommer fram till, säger Tersaeus..

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Larmet: Elpriset rusar med 179 procent i dag

På fredagen förväntas elpriserna stiga betydligt högre än tidigare, framför allt norra Sverige. Detta på grund av isbildning i flera av de stora vattenkraftsälvarna, rapporterar Ekot. – Det begränsar kapaciteten i älvarna och det producerar hur mycket vi kan producera från vår vattenkraft.

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:04

De fick 20 kronor i timmen för att renovera lägenheter

Nursultan från Kirgizistan och fyra av hans landsmän jobbade med att renovera lägenheter i multimiljardären Erik Selins fastighetsimperium Balder, rapporterar Dagens ETC. Enligt Nursultan jobbade de tiotimmarspass sex dagar i veckan innan de blev utkastade av en underentreprenör som drivs av en dömd värdetransportrånare. Den lön de har fått ut motsvarar 20 kronor i timmen, rapporterar Dagens ETC..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:46

Ligornas trick – slår till när du handlar på Black Friday

Black Friday, julshopping och mellandagsrea.Nu är den intensiva shoppingperioden i gång och då kommer bedrägeriförsöken som ett brev på posten.Det menar IT-experten Mikael Westerlund.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:15

09.30: Riksbanken lämnar räntebesked

Bostadsägare kan räkna med fortsatt låga bolånekostnader närmsta åren.Men Riksbankens räntebesked väntas ge en första indikation på när man släpper nollräntan.Det tror många bedömare inför beskedet nu på morgonen..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Tillägget som många pensionärer missar: ”Handlar om flera tusen”

Många pensionärer kan gå miste om tusentals kronor i månaden, för att de inte får bostadstillägg.De som äger sina bostäder eller har sparade pengar kan vara berättigade ”supertillägget” utan att veta om det. Så här gör du för att få ett snabbt beslut.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 13:41

Så sänks bensinpriset med budgetförslaget

50 öre vid pumpen.Så mycket billigare blir bensinen enligt det gemensamma budgetalternativet från M, KD och SD.– Det tar oss tillbaka till 2018 års nivå.

Expressen Dina Pengar - 23 nov 21 kl. 20:30

AfS-topp lånar ut miljoner till Bulletin

I ledningen för högerpopulistiska Alternativ för Sverige finns en av de hemliga huvudfinansiärerna bakom konservativa mediesatsningen Bulletin.Miljonlån som räddat tidningen från hotande konkurs två gånger kan kopplas direkt till toppen av AfS, som samlar stora delar av ytterhögern i nationalistiska aktivitetslokalen Sveahuset i södra Stockholm.”Jag har inget med Bulletin att göra”, skriver Yvonne Lindholm, partisekreterare för AfS, i ett mejl till Expressen..

Expressen Dina Pengar - 23 nov 21 kl. 16:59

Budgetrysaren: Det innebär de olika budgetarna för dig

Skattesänkningar, familjevecka, billigare bensin – och mer i plånboken för pensionärer.Nu ska riksdagen rösta igenom en budget.Här går vi igenom hur din privatekonomi påverkas av regeringens respektive oppositionens budget..

Expressen Dina Pengar - 23 nov 21 kl. 12:50

”Jag behåller aktierna – ingen lär bli besviken”

✓ Varför är det sådant surr kring metaverse?✓ Och hur länge fortsätter fastighetsbolagen uppåt?✓ Vilka gröna fonder ger bäst avkastning?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.