SvD > Ekonomi

Thursday, 02 December, 18:02

SvD - 25 okt 21 kl. 21:45

Cementakrisen – ett larm om vår sårbarhetEtt enda företag tillverkar nästan all cement vi behöver i Sverige och snart kan en stor del av produktionen falla bort.Hur blev försörjningen av byggarnas stapelvara så sårbar?Och det är inte den enda, det finns fler liknande sårbarheter i samhället..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, Och

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cementakrisenett , larmom vår , sårbarhet

Fler nyheter från SvD

SvD - 3 timmar sedan

Beslut om Kinaaffär kan kosta miljoner

Internationella damtennisförbundet ställer in turneringar i Kina med risk att förlora mångmiljonbelopp. Beslutet är det första med affärsmässiga följder i den växande så kallade Pengaffären med OS om hörnet. Nu slår Kina tillbaka.

SvD - 4 timmar sedan

Elsparkcykelbolag tar strid mot Stockholms stad

Fyra bolag överklagar Stockholms stads beslut om elsparkcyklarna, kan SvD berätta. Därmed kan det bli en rättslig tvist om beslutet att sju bolag ska reduceras till tre i staden – vilket kan äventyra den nya regleringen..

SvD - 10 timmar sedan

Miljardavtal för export av grönt stål

Fossilfritt svenskt stål ska bli en exportvara.Stålföretaget H2 Green Steel kommer att bygga en fabrik i Spanien eller Portugal för produktion av järnsvamp, som sen kan bli grönt stål. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.