SVT > Inrikes

Wednesday, 01 December, 17:33

SVT - 25 okt 21 kl. 13:35

Så ska de nya varningarna hjälpa dig fatta bättre beslutInga fler klass 1, 2 eller 3-varningar. När SMHI byter vädervarningssytem byts siffror ut mot färger – men det är bakom kulisserna som den riktiga förändringen sker..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SMHI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så ska de nya varningarna, hjälpadig , fattabättre , beslut

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Hanif Bali: ”SD kanske tycker att det är obehagligt att associeras med mig”

För första gången någonsin har Sverigedemokraterna fått vara med och förhandla fram en budget. Men inom Moderaterna finns en oro för att nya SD-skandaler ska solka ner samarbetet. – Vi vet ju att det finns en tendens inom SD att företrädare åker dit för ganska grova övertramp som är rasistiska, säger M-profilen Hanif Bali i Politikbyrån..

SVT - 45 minuter sedan

SD:s tidigare partiledare sågar kritiserar Jimmie Åkesson: ”Gör det för personlig vinning”

Jimmie Åkesson har tappat sin kurs och är mer inriktad på personlig vinning än att ”rädda Sverige”. Det anser SD:s tidigare partiledare Mikael Jansson, som i dag är vice partiordförande i Alternativ för Sverige – som vill ha en ännu hårdare migrationspolitik. – Jag tycker att SD lägger sig helt platt.

SVT - 45 minuter sedan

Tobias Billström: Därför väljer jag Jimmie Åkesson framför Annie Lööf

Tobias Billström (M) väljer Jimmie Åkesson (SD) framför sin forna allianskollega Annie Lööf (C) – men förnekar att det finns ett blågult block. I en intervju med Politikbyrån berättar den tidigare migrationsminstern också om när Fredrik Reinfeldt tog offentligt avstånd från hans uttalande om att volymen av invandrare bör minskas..

SVT - 3 timmar sedan

Stadsmissionen kritiskt: Saknas långsiktig plan mot hemlöshet

Det saknas kunskaper om hemlöshet i många kommuner – de flesta mäter inte hur många som är hemlösa och långsiktiga satsningar för att motverka problemet saknas. Det slår Sveriges Stadsmissioner fast i en ny rapport som släpps i dag..

SVT - 3 timmar sedan

Minskat förtroende för Magdalena Andersson

Förtroendet för Magdalena Andersson (S) har minskat sedan hon tillträdde som partiledare för Socialdemokraterna. Men hon är fortfarande den partiledare som har de högsta förtroendesiffrorna, visar en ny Novusundersökning..

SVT - 4 timmar sedan

Efter försöket: Tio skolor fortsätter med betyg i årskurs fyra

Från höstterminen är det möjligt att sätta betyg från årskurs 4. Skolverkets första rapport visar dock att det inte skett genomgripande förändringar i de skolor som fått prova att ge tidigare betyg.  – Inför att man fattar ett sånt beslut kan skolan ha nytta av försöksskolornas erfarenheter och det som vi ser i utvärderingen, kommenterar Daniela Lundin, undervisningsråd vid Skolverket..

SVT - 5 timmar sedan

Regeringen vill införa nytt tvångsmedel

Regeringen vill införa ett nytt tvångsmedel för att kunna säkra bevis. Det ska även bli lättare att söka igenom kriminellas mobiltelefoner..

SVT - 5 timmar sedan

SVT:s meteorolog: Förbered dig på att det kan bli elavbrott

Kraftigt snöfall, ostlig vind och risk för snödrev – så ser prognosen ut för stora delar av södra Sverige under onsdag och torsdag. – Det kan kan bli problem med bussar, tåg och flygtrafik, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

SVT - 7 timmar sedan

Strandhäll har haft nio skulder hos Kronofogden

Nya klimat- och miljöministern Annika Strandhäll (S) har haft nio skulder hos kronofogden sedan 2018, enligt TV4 Nyheterna..

SVT - 8 timmar sedan

Strandhäll: Besked om slutförvar kommer inom kort

Regeringens besked om slutförvar av kärnavfall kommer inom kort. Det säger Annika Strandhäll (S), ny klimat- och miljöminister. – Jag avser att komma tillbaka i absolut närtid med besked, säger Annika Strandhäll i SVT:s Morgonstudion..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.