GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 07 December, 03:57

GöteborgsPosten - 24 okt 21 kl. 15:19

Israel godkänner nya bosättningar på VästbankenIsrael har godkänt bygget av 1 355 nya bosättningar på den ockuperade Västbanken, meddelar den israeliska regeringen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Västbanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israel, godkännernya , bosättningar, Västbanken

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Uppåt på de asiatiska börserna

Asiens ledande börser följer utvecklingen på Wall Street där måndagshandeln avslutades starkt efter rapporter om att coronavirusets omikronvariant kan vara mindre allvarlig än vad man först befarat..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

USA lovar ge Ukraina stöd

Om Ryssland invaderar Ukraina kommer USA att orsaka ryssarna "allvarlig ekonomisk skada" och öka sin militära närvaro, varnar Vita huset på måndagen – dagen före ett samtal mellan presidenterna Joe Biden och Vladimir Putin..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Juan Carlos kräver immunitet i brittisk domstol

Spaniens ex-kung Juan Carlos vill få immunitet i en brittisk domstol efter det att hans förra älskarinna anklagat honom för att ha spionerat och trakasserat henne..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Första raketen från Esrange efter branden

En brand på rymdbasen Esrange i Kiruna i augusti orsakade omfattande skador på infrastrukturen för uppskjutning av sondraketer..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

USA:s justitiedepartement stämmer Texas

USA:s justitiedepartement stämmer Texas och säger att den republikanskt styrda delstaten med sin nya omritade karta över valkretsar diskriminerar minoriteter och bryter mot rösträttslagen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Första raketen efter branden

Rymdbasen Esrange i Kiruna fick omfattande skador i en brand i augusti. Nu har uppskjutningsplatsen delvis återställts – och den första raketen har skjutits upp från rymdbasen efter olyckan..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Man knivskuren i Jakobsberg

En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha hittats knivskuren utomhus i Jakobsberg, norr om Stockholm, på måndagskvällen,.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Texas stäms för vallagar

USA:s justitiedepartement stämmer delstaten Texas..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Döda hundar hittades i frys

En person misstänks för djurplågeri sedan polisen på en gård i Västerbottens inland hittat flera döda hundar i en frys. I ett hägn hittades också sju hundar som var i mycket dåligt skick..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Drake vill inte ha några Grammys

Hiphopartisten Drake har bett Grammyjuryn att ta bort honom från nomineringslistan inför Grammygalan. Recording Academy, som ligger bakom nomineringarna, har gått honom till mötes, bekräftar man för.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.