SVT > Utrikes

Saturday, 27 November, 03:26

SVT - 24 okt 21 kl. 07:32

Uppgifter: Flera felskjutningar innan dödsolyckan vid RustVid tre tillfällen kort innan den dödliga olyckan på inspelningen av västernfilmen Rust skedde det incidenter med en rekvisitapistol. Samma dag som skådespelaren Alec Baldwins skott dödade den kvinnliga filmfotografen lämnade kameramän och tekniker inspelningen i protest mot arbetsförhållandena, uppger en källa för LA Times..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rust, Alec Baldwins, LA Times

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterFlera , felskjutningar, innan, dödsolyckanvid , Rust

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Sudanesiska politiker släppta

Politiker i Sudan som fängslats efter militärkuppen har släppts..

SVT - 10 timmar sedan

USA:s Blinken till Sverige för Osse-träff

USA:s utrikesminister Antony Blinken kommer till Sverige i nästa vecka för att delta i Osse-mötet, som hans svenska kollega Ann Linde bjudit in till..

SVT - 15 timmar sedan

Virologen: Vaccinet kan skydda sämre mot nya varianten

Det är möjligt att de befintliga vaccinen mot covid-19 inte skyddar lika bra mot den nya varianten som de tidigare. Det befarar Ali Mirazimi, professor i klinisk virologi. Men varianten kan även ha muterat för många gånger för dess eget bästa..

SVT - 18 timmar sedan

EU-kommissionen vill ha flygstopp till Sydafrika

EU vill ”aktivera nödbromsen” efter att en ny variant av covid-19 upptäckts i Sydafrika. Nu föreslår EU-kommissionen att flygresorna från södra Afrika ska stoppas, vilket Storbritannien redan beslutat att göra. Sydafrika – som haft ett 100-tal bekräftade fall – anser dock att besluten är förhastade..

SVT - 19 timmar sedan

Ny coronavirusvariant från Sydafrika oroar: ”Slagit ner som en bomb”

En ny variant av coronaviruset, som kan vara mer smittsam än andra varianter, har upptäckts i Sydafrika. – Det man är orolig för är att det ska runda vaccinet, säger SVT:s Afrikakorrespondent Johan Ripås. Storbritannien har stoppat alla inresor från landet och dess grannländer..

SVT - 23 timmar sedan

Hundratals illegala guldgrävare i Amazonas

För två veckor sedan spreds ett rykte i Brasilien att ett område i Amazonas dignade av guld. Snabbt flöt det omkring hundratals husbåtar med illegala guldgrävare. Och det är oklart vems ansvar det är att evakuera dem..

SVT - Igår: 01:37

Nya planer på vindkraft utanför Åland

Planer spinns på gigantiska vindkraftsparker till havs vid Åland. De omfattar även en nätlösning för distribution av el till bland annat Sverige, skriver Hufvudstadsbladet..

SVT - Igår: 21:07

Flera döda i gruvolycka i Sibirien

Efter att en brand brutit ut i en kolgruva i Sibirien har flera gruvarbetare och räddningsarbetare omkommit. Under eftermiddagen avbröts räddningsarbetet..

SVT - Igår: 19:58

Efter Magdalena Anderssons avgång – så reagerar omvärlden

”Ursäkta Sverige, men vad hände egentligen under superonsdagen?” undrar en av våra nordiska grannar. Magdalena Andersson röstades fram som statsminister – för att sedan entledigas några timmar senare.

SVT - Igår: 19:20

Ryska och belarusiska stridsflyg vid polska gränsen

Spänningarna mellan EU och Belarus ökar. Under torsdagen flög ryska och belarusiska stridsflyg vid den polska gränsen. Samtidigt kräver Polen att EU förbereder fler sanktioner mot landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.