SVT > Inrikes

Saturday, 27 November, 18:39

SVT - 23 okt 21 kl. 13:05

Kunskaps-boom på Tiktok – miljardvisningar bland unga användareHashtagen #Learnontiktok startades av plattformen Tiktok och har i dag omkring 185 miljarder visningar. – Det ger en otrolig effekt att se en till exempel en läkare förklara något som man kanske tyckte var lite tråkigt, säger Karin Winther, digital strateg..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Tiktok, Karin Winther

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kunskaps-boom, Tiktok, miljardvisningarbland , unga, användare

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Juholt: ”Många svenskar bokar om och reser hem”

Flera länder begränsar resor från Sydafrika där den nya virusmutationen omikron sprider sig. Det kan ställa till det för de omkring 4000 svenskar som enligt UD befinner sig i Sydafrika och andra länder i närheten. – Många svenskar har bokat om och reser hem tidigare just för att man inte vill fastna här, säger Sveriges ambassadör i Sydafrika, Håkan Juholt..

SVT - 1 timme sedan

Detta vet vi om nya virusvarianten

En nyupptäckt variant av coronaviruset drar åt sig uppmärksamhet från alla håll. Detta vet vi just nu om viruset och spridningsläget:.

SVT - 2 timmar sedan

Åkesson:Blir svårt att representera SD om domen vinner laga kraft

När EU-frågan föredrogs på SD:s landsdagar fanns sexualbrottsdömde Peter Lundgren inte på plats. Om domen vinner laga kraft kan hans tid i SD vara över. – Jag har talat om för Peter Lundgren att det blir väldigt svårt att representera Sverigedemokraterna, säger Jimmie Åkesson till SVT..

SVT - 5 timmar sedan

Marmorstein: SD:s outsider-roll kan bli svår att upprätthålla

Efter att Jimmie Åkesson omvalts som partiledare på Sverigedemokraternas kongress i Karlstad riktade han hård kritik mot övriga riksdagspartier. De bär skulden för det elände som landet genomgår, var budskapet från SD-ledaren. Den bilden har tjänat Sverigedemokraterna väl, men i framtiden kan den bli svår att upprätthålla, menar SVT:s inrikespolitiska kommentator Elisabeth Marmorstein..

SVT - 10 timmar sedan

C-politiker: S pekar ut V som långsiktig förhandlingspartner

Det borde inte ha kommit som en överraskning att Centerpartiet inte röstade för regeringens budget. Det menar Centerpartiets ekonomiskpolitiska talesperson Martin Ådahl i Ekots Lördagsintervju. – Det allvarliga är att man pekar ut Vänsterpartiet som sin långsiktiga förhandlingspartner, säger han i programmet..

SVT - 10 timmar sedan

Därför vill S regera ensamma

På måndag prövas Magdalena Andersson på nytt som statsminister i riksdagen, den här gången utan Miljöpartiet som regeringspartner. Inom Socialdemokratin hörs nu flera röster som menar att det kan vara positivt för partiet..

SVT - 12 timmar sedan

Stort sug efter utlandsresor i jul – det här ska du tänka på

Suget att resa utomlands är stort inför jul- och nyårshelgen. Enligt researrangörerna vill vi både betala mer och vara borta längre än vanligt. Men samtidigt som klassiska destinationer återigen toppar listorna över de populäraste resmålen skenar smittspridningen i både Europa och övriga världen.

SVT - 12 timmar sedan

Anmälningar mot resebolag halverade i år

Antalet reserelaterade anmälningar till ARN har halverats jämfört med rekordåret 2020. Men ökat resande gör att kurvan nu börjar peka uppåt igen. – Vi ser att det börjar komma igång, säger Marcus Isgren, chef för ARN..

SVT - 13 timmar sedan

På med vinterdäck – här kan det bli en vit advent

Regn och snö söderifrån och kyla norrifrån. Med första advent för dörren verkar vintern vara här för att stanna. – Det är inte bara tillfälligt kallare.

SVT - 19 timmar sedan

De politiska experterna om vem som bär ansvaret

Onsdagens regeringskaos hade kunnat undvikas om talmannen ställt rätt frågor anser Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet. Den borgerliga debattören Alice Teodorescu Måvwå anser å sin sida att Magdalena Andersson (S) borde ha haft koll på förutsättningarna för ett regeringsunderlag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.