SVT > Inrikes

Monday, 29 November, 13:23

SVT - 23 okt 21 kl. 13:04

Tiktok-läkaren Tracy: ”Jag är ingen influencer”Läkaren Tracy Ghattas, även känd som Tiktok-läkaren, har över 70 000 följare på plattformen. Där postar hon videos med målet att utbilda och informera om medicinska frågor. – Jag tänkte: undra om jag kan sprida information om saker som folk inte vet men förmedla det på ett mer vardagligt sätt, säger Tracy Ghattas..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Tracy, Tracy Ghattas, Tiktok

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tiktok-läkaren, TracyJag är ingen , influencer

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Chatta om klimakteriet

Vad är klimakteriet, när sker det och vilka är symptomen? Finns det hjälp att få? I Fråga doktorns temaprogram om klimakteriet får vi svar från senior expert på Läkemedelsverket Viveca Odlind, träningscoachen Monika Björn, gynekologen Hilde Löfqvist och läkaren Karin Granberg .

SVT - 4 timmar sedan

Ulf Kristersson (M): ”Det är makten till varje pris”

Magdalena Andersson (S) bedömer att hon kan styra landet, trots att oppositionens budget vann. Moderatledaren Ulf Kristersson skulle avgå i motsvarande sits. – Det är makten till varje pris, säger Ulf Kristersson i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 5 timmar sedan

Har Sverige verkligen brist på el?

Priserna på el i Sverige har under hösten varit rekordhöga, och kan bli högre. Men vad är det egentligen som påverkar elpriset? Här reder vi ut tre frågetecken..

SVT - 11 timmar sedan

Ny prischock på redan höga elpriser

På bara en vecka har elpriset i norra Sverige tiodubblats och det forsätter stiga. På måndagen kommer snittpriset var det högsta sedan 2011..

SVT - 14 timmar sedan

Dadgostar: Centern måste välja sida

Centerpartiet måste välja sida inför nästa års riksdagsval säger Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar i SVT:s Agenda. – Det finns två regeringsalternativ, det kan alla se. Det finns ingen bred mitt, där är C ensamma, säger hon..

SVT - 14 timmar sedan

Åkesson: ”Vi har en väldigt enig opposition”

Sverigedemokraterna förhandlade fram en gemensam budgetreservation tillsammans med Moderaterna och Kristdemokraterna. Men även om budgetreservationen gick igenom så finns det flera frågetecken för framtida budgetförhandlingar. Men Jimmie Åkesson (SD) ser hoppfullt på samarbetet.

SVT - 15 timmar sedan

Polisförbundets oro: Arbetssituationen kan göra att fler lämnar yrket

Polisförbundet beskriver en oro och frustration bland många medlemmar. – Många funderar på att sluta och vi behöver behålla varje polis nu, säger Lena Nitz, Polisförbundets ordförande..

SVT - 17 timmar sedan

Resenärer från Sydafrika kunde inte testa sig

Ett flygplan från Addis Abeba i Etiopien landade på Arlanda på söndagsmorgonen. Ombord fanns ett antal personer som rest från Sydafrika. Men de hade inte möjlighet att testa sig på Arlanda, skriver Expressen..

SVT - 17 timmar sedan

Så kan svampar äta föroreningar – kan bli framtidens reningsverk

Att vissa svampar kan äta föroreningar av olja har beskrivits som en framtida möjlig lösning på miljöproblem. Nu har två svenska forskare byggt en prototyp till ett reningsverk. .

SVT - 18 timmar sedan

Gamestop-investerarna ser tillbaka: ”Jag delade ut 100 dollar-sedlar”

Turbulensen kring Gamestops aktie blev världsnyheter i början av året. Men bakom siffrorna döljer sig människorna som pressade upp aktiekursen: småspararna. Frilansande fotoassistenten Daniel Noriega förlorade sina livsbesparingar, medan hårstylisten Vanessa Martini drog in en hel årsinkomst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.