Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 December, 13:09

Expressen - 23 okt 21 kl. 10:48

Två IS-kvinnor släpps – misstankarna kvarstårTvå av de tre anhållna IS-kvinnorna, som anhölls i torsdags har släppts på fri fot, meddelar åklagarmyndigheten.En av kvinnorna är fortsatt anhållen – och förundersökningarna pågår i samtliga tre fall. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, IS-kvinnor, släpps, misstankarna, kvarstår

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Kvinna rånad vid Kortedala torg

En kvinna har vid lunchtid på onsdagen blivit rånad vid en bankomat på Kortedala torg. En man ska ha knuffat kvinnan och tagit hennes kontanter. En anmälan om rån är upprättad..

Expressen - 45 minuter sedan

Högt uppsatt chef på Kriminalvården utreds

En högt uppsatt chef på Kriminalvården är avstängd från sitt jobb och utreds för brott, kan Expressen avslöja.Det pågår två parallella utredningar i fallet.”Vi kan bekräfta att personen är föremål för en förundersökning”, skriver Stina Nyström, Kriminalvårdens HR-direktör i ett mejl till Expressen..

Expressen - 45 minuter sedan

Rekordförsäljningen: 48 miljoner kronor fritidshus

Priset: 47,8 miljoner kronor. Det är det dyraste fritidshuset som sålts i Sverige i år.Den exklusiva bostaden ligger bara ett stenkast från havet och de nya ägarna får stjärnskådespelaren Hugh Grant som en av sina nära grannar..

Expressen - 1 timme sedan

Svamparna kan rädda klimatet – om de får leva

Vad är det som lever under jord och kan hjälpa till att bekämpa klimatkrisen?Svampar – det tror forskarna Toby Kiers och Merlin Sheldrake starkt på..

Expressen - 1 timme sedan

Man föll från ställning i Hylte – förd till sjukhus

Polisen larmades under onsdagsförmiddagen till en misstänkt arbetsplatsolycka i Hylte.En man har där fallit från en ställning..

Expressen - 1 timme sedan

Dick, 39, kränktes på sitt boende – vårdare döms

Dick Nord, 39, är autistisk, har svårt att kommunicera och behöver omsorg alla dygnets timmar.Förra hösten dömdes en före detta anställd på Dicks LSS-boende för ofredande – efter att bland annat lagt en saccosäck på Dick, och sedan satt sig på honom. Under onsdagen slog hovrätten fast att att vårdaren gjort sig skyldig till ofredande..

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringen vill införa nytt tvångsmedel

Regeringen vill införa ett nytt tvångsmedel för att kunna säkra bevis.Det ska även bli lättare att söka igenom kriminellas mobiltelefoner..

Expressen - 2 timmar sedan

Stämmer in i kritiken mot Ygeman: ”Skymundan”

I Magdalena Anderssons nya regering får Anders Ygeman ansvar för idrottsfrågorna, vid sidan av de tunga posterna som migrations- och integrationsminister.Upplägget har sågats sportjournalister – nu stämmer oppositionen in i kritiken.– Det är en alldeles för stor portfölj han har.

Expressen - 2 timmar sedan

Peter Lundgren, SD, överklagar hovrättens fällande dom

EU-parlamentarikern Peter Lundgren, SD, kommer att överklaga hovrättens dom om sexuellt ofredande, rapporterar P4 Jönköping..

Expressen - 2 timmar sedan

Rån på apotek – personal knivhotades

Personal på ett apotek i Staffanstorp har knivhotats till att lämna över läkemedel.Polis är på plats med flera resurser och söker efter den misstänkta gärningsmannen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.