News55 > Nyheter

Tuesday, 30 November, 09:15

News55 - 22 okt 21 kl. 23:20

Israel terrorstämplar palestinska organisationer



Israel har terrorstämplat sex palestinska människorättsorganisationer. Det innebär i praktiken att organisationerna i sig blir olagliga, men även att det kan vara olagligt att offentligt ge dem sitt stöd. Terrorstämplingen har fördömts av både israelisk. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israel, terrorstämplar, palestinska, organisationer

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen backar i börsöppningen

Stockholmsbörsen backar, strax efter börsöppningen lyser det ilsket rött på i stort sett hela storbolagslistan. OMXSP-indexet ligger minus 1,2 procent. Bland de bolag som tappar mest finns Volvo, minus 2,1 procent, Nordea, minus 1,8 procent och Kinnevik….

News55 - 15 minuter sedan

Tiësto och Maggio till Brännbollsyran

Den nederländske dj:n Tiësto och den svenska popstjärnan Veronica Maggio är de första klara artisterna för Umeåfestivalen Brännbollsyran nästa år, enligt ett pressmeddelande. Festivalen äger rum 3–5 juni i området Hedlunda i Umeå. Biljetter för de instä….

News55 - 10 minuter sedan

Woods talar ut efter krasch – nära amputation

Tiger Woods kunde ha behövt amputera sitt högra ben efter bilkraschen utanför Los Angeles för nio månader sedan. – Det var jäkligt nära att jag skulle gå ut från sjukhuset med bara ett ben, säger den 45-årige världsstjärnan till Golf Digest. Den 23 febr….

News55 - 30 minuter sedan

Omikronvariant nu i minst 17 länder

Minst 17 länder, däribland Sverige, har konstaterat fall av den nya omikronvarianten av coronaviruset. Och närmare 70 länder och territorier har begränsat resandet från främst södra Afrika med anledning av den nya virusformen, rapporterar nyhetskanalen….

News55 - 4 timmar sedan

Snökaos när lågtryck drar in över Västkusten

Ett område med snöfall orsakar trafikstörningar och oreda i Väst- och Sydsverige. Snön har orsakat störningar i trafiken på många platser. Och värre väntas det bli.

News55 - 30 minuter sedan

Polisen sökte igenom Marilyn Mansons hem

Myndigheterna har sökt igenom rockstjärnan Marilyn Mansons hus efter att flera kvinnor anklagat honom för sexuella övergrepp, skriver nyhetsbyrån AP. Polisen i Los Angeles bekräftar att man utförde en husrannsakan hemma hos stjärnan tidigt på måndagsmor….

News55 - 30 minuter sedan

Boozt höjer prognosen

Nätförsäljaren Boozt gör en omvänd vinstvarning, och justerar upp sin omsättningsprognos till den övre delen av intervallet. "Under Black Friday-veckan slog vi både nytt försäljningsrekord och välkomnade ungefär 125  000 nya kunder", skriver bolaget i e….

News55 - 1 timme sedan

Svårt att stävja ilskan i Guadeloupe

De våldsamma protesterna mot vaccinkrav och covidpass har rasat sedan i mitten av november. Och nu har Sébastien Lecornu, minister med ansvar för Frankrikes utomeuropeiska territorier, lämnat karibiska Guadeloupe med oförrättat värv. Lecornu har försökt….

News55 - 1 timme sedan

Vilseledande sajter och telebolag på skamlista

Erbjudande om förlängd fordonsgaranti, trots att man inte har något avtal med företaget, och ett erbjudande som ser ut som en faktura. Det har fått närmare tusen personer att anmäla Svenskt Fordonsskydd som toppar tidningen Råd och Röns skamlista för 20….

News55 - 1 timme sedan

Minskad förlust för SAS

Flygbolaget SAS redovisar en förlust på förlust på 945 miljoner kronor för det senaste kvartalet som sträcker från augusti–oktober. Det kan jämföras med förlusten på 3 252 miljoner kronor samma period föregående år. Intäkterna uppgick samtidigt till 5 7….



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.