GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 28 November, 07:22

GöteborgsPosten - 22 okt 21 kl. 12:52

Hotade åklagare på Twitter – skulle "hängas""Man ska hänga Malmös poliser och åklagare i lyktstolpar längst Malmös gator" , skrev mannen på Twitter – och namngav därpå en särskild åklagare..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Twitter, Malmös

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotade, åklagare, Twitterskulle , hängas

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Franskt möte om migrantbåtar – utan britterna

Europeiska ministrar träffas för att diskutera migrantfrågan vid Engelska kanalen – utan brittisk medverkan. Fransmännen, som håller i mötet, drog tillbaka inbjudan efter veckans bråk på toppnivå..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Regissörens vassa kritik – mot Zlatans Hammarby

Oscarsnominerade Ronnie Sandahl om sitt raseri, Palmemordet och att vägra skriva om Big Brother..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Pandemieffekt: Färre dog av läkemedel i fjol

Antalet dödsfall till följd av läkemedels- och narkotikaförgiftning minskade under pandemiåret 2020 jämfört med året innan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Vårdboende anmäler sig självt efter stölder

Ett vårdboende i Helsingborg har anmält sig självt till Institutionen för vård och omsorg (Ivo) "om allvarligt missförhållande" efter en rad stölder på hemmet. Det skriver.

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Leasa eller köpa elbil – här är fallgroparna

Inköpspriset avskräcker många från att skaffa elbil. Och privatleasing har seglat upp som ett rimligare alternativ för många..

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Kvinna knivstucken – en gripen

Någon gång under sena lördagskvällen larmades polisen till en lägenhet i Borås. Där hade två personer hamnat i bråk, varpå den ena knivstuckit den andra..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Steve fick världens första 3D-printade öga

Britten Steve Verze är först i världen med att få ett helt 3D-printat öga, enligt Moorfields Eye Hospital i London, som står bakom projektet..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Israel stänger gränsen helt

Larmen om den nya omikronvarianten har spridit sig över världen i snabb takt. Efter ett bekräftat och sju misstänkta fall i Israel väljer landet nu att stänga sin gräns helt för icke-israeler, rapporterar Reuters..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Grundström ordnade Kings seger

Carl Grundström slog till vid rätt tillfälle. När han för första gången i NHL-karriären prickade rätt dubbelt upp innebar det seger för hans Los Angeles Kings, 4–2 hemma mot Ottawa..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

En andra chans för "Disco elysium"

Två år efter succén med "Disco elysium" har utvecklaren ZA/UM fått göra något som är få förunnat – en bättre version av sitt spel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.