SR > Nyheter

Thursday, 02 December, 11:32

SR - 22 okt 21 kl. 12:25

"Han öppnade dörren för många i branschen"Flera kollegor i branschen minns nu Einár. En av de första som jobbade med honom var producenten Dilly D som även var en nära vän. "Han öppnade dörren för många i branchen" säger Dilly D, morgonen efter Einárs bortgång..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Einár, Dilly, Einárs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han öppnade, dörrenför många i , branschen

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Kurz lämnar alla politiska uppdrag

Österrikes tidigare förbundskansler, Sebastian Kurz, lämnar alla politiska uppdrag. Det rapporterar flera medier.Ny partiledare för konservativa ÖVP väntas bli inrikesminister Karl Nehammer.

SR - 1 timme sedan

Furtenbach: Att C backar är den enda statistisk säkra förändringen

I dag presenterar SCB sin stora partisympatiundersökning, statistik som visar valresultatet om det vore riksdagsval idag.Liberalerna och Miljöpartiet kvar under spärren, enligt SCB:s stora partisympatiundersökning. Sedan i maj är förändringarna små.

SR - 1 timme sedan

Liberalerna fortsatt under riksdagsspärren

Liberalerna ligger kvar långt under riksdagsspärren. Även Miljöpartiet dansar runt fyraprocentsstrecket, enligt Statistiska centralbyråns stora partisympatiundersökning.Sedan i maj är förändringarna små.

SR - 2 timmar sedan

Just nu: SCB presenterar partisympatiundersökning

I dag presenterar SCB sin stora partisympatiundersökning, statistik som visar valresultatet om det vore riksdagsval idag.I den senaste undersökningen som var i somras blev det ett historiskt bottennapp för Liberalerna som hamnade under riksdagsspärren på 2,5 procent, precis som Miljöpartiet på 3,8 procent.SCB:s stora partisympatiundersökning presenteras två gånger om året.

SR - 2 timmar sedan

Sverige kan få nya restriktioner

Socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell håller pressträff håller pressträff om åtgärder kopplade till pandemin.Vi kan relativt snart bli tvungna att införa nya restriktioner, säger socialminister Lena Hallengren (S) på en pressträff.Hon säger vidare: Vi står inför en oviss vinter.

SR - 3 timmar sedan

Pressträff om pandemiåtgärder

Socialminister Lena Hallengren och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell håller pressträff håller pressträff om åtgärder kopplade till pandemin..

SR - 3 timmar sedan

Rekordhöga smittotal i Ryssland – men få vill vaccinera sig

Under hösten har smittotalen och dödsfallen till följd av covid-19 slagit nya rekord i Ryssland, samtidigt som vaccinationsviljan är fortsatt låg.Andelen fullvaccinerade i landet närmar sig nu 40 procent av befolkningen.”Det har att göra med en låg tillit, till sjukvården och till staten”, säger Moskvabon Olga Osipova, till Ekot..

SR - 5 timmar sedan

Ekot på en minut

Det fortsätter vara stora störningar i trafiken i delar av Götaland nu under morgonen på grund av snö och blåst. SMHI:s orangea varning för snö och blåst i delar av södra Götaland gäller fram till förmiddagen.En ny kartfunktion ska hjälpa polisen att upptäcka områden som är på väg att utvecklas åt fel håll och riskerar att klassas som utsatta.

SR - 5 timmar sedan

Gröna Lund missar fullt coronastöd – 22 000 kronor avgjorde

Nu kommer det ny kritik mot tolkningen av reglerna för coronastöd. Nöjesparken Gröna Lund går miste om 2,6 miljoner kronor i statligt ekonomiskt stöd.Anledningen är att företaget hade intäkter på 22 000 kronor under två månader.

SR - 5 timmar sedan

Fortsatta snöproblem i söder

Det fortsätter vara stora störningar i trafiken i delar av Götaland nu under morgonen på grund av snö och blåst. Risk för fortsatta förseningar i tågtrafiken under förmiddagen.På E6:an i höjd med Kungsbacka är det fortfarande långa köer, enligt Trafikverket, efter fordon fastnat och blockerat körbanan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.