NT > Nyheter

Saturday, 04 December, 09:35

NT - 22 okt 21 kl. 12:14

Trafikolycka med två personbilar – fem drabbadeUnder fredagsförmiddagen larmades SOS om en trafikolycka i närheten av trafikplats Klinga..
Läs mer på NT
Läs mer om:
SOS, Klinga

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikolyckamed , två, personbilar, fem, drabbade

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

De öppnar 200 dörrar på glänt i ny bok

De gläntar på Norrköping genom 200 dörrar i deras nya bok "Porten till Norrköping". "Varje dörr har sin egen historia", säger författarna Ida Thyni och Gunnar Hagberg..

NT - 30 minuter sedan

Lagren byggda för klimatsmarta lösningar

Innan man fattar pennan och skriver insändare där man hänger ut företag med namn, skall man ta reda på fakta och omständigheter..

NT - 1 timme sedan

Utredning efter branden: "Har löpt risk att förolyckas"

Mycket tyder på att det nedbrunna huset i Ringarum hade bristande brandsäkerhet – och att det fanns allvarliga risker för de boende. Det menar räddningstjänsten i en ny utredning..

NT - 1 timme sedan

Här ser kommunen över säkerheten efter storbranden

Det snabba brandförloppet i Ringarum skulle inte kunna upprepas i någon annan av kommunens byggnader. Det säger den fastighetsansvarige – som samtidigt berättar att man nu ser över säkerheten i två andra bostadshus..

NT - 1 timme sedan

I december är allting förlåtet

Bota julhetsen och jobbångesten med en fånigt underbar kärlekskomedi..

NT - 1 timme sedan

I popmusiken är ingenting som hemstaden

Serietecknaren Mats Jonsson, augustprisnominerad i höst, flyttade hem till Ådalen efter nästan trettio år i Stockholm. Deklarerade att han var trött både på tempot och människorna där och vips blåste höstens kulturstorm igång..

NT - 1 timme sedan

Storfilmens nästa del:"Det är då det jobbiga kommer..."

De har sagt "tack och hej" till hela gänget de levde med i över 60 dagar. "Filmen går in nästa fas nu", säger Olle Tholén på Crazy Pictures om nya storfilmen "UFO Sweden"..

NT - 2 timmar sedan

Bidrag till jättarna – men de små fick klara sig

När pandemin hade lamslagit samhället som mest gick jag, som många andra ändå till frisören. Delvis för att mina vänner inte har några som helst kunskaper med saxen, men framförallt för att min frisör jag brukade klippa mig hos var en familjeägd salong..

NT - 2 timmar sedan

Ren ondska eller bara dödlig otur

Flera av Sveriges största spänningsförfattare visar sig från sina bästa sidor i nya böcker som tar pulsen på samtiden..

NT - 2 timmar sedan

Pladder och djup i epos om röda epoken

Hundra år av krig och kärlek i lika pladdrig som flyhänt tegelstensroman. "Det åttonde livet" är en trollbindande praktsåpa med Georgien i huvudrollen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.