News55 > Nyheter

Thursday, 02 December, 16:57

News55 - 22 okt 21 kl. 11:49

Oväntat litet vinstlyft för HolmenSkogsindustribolaget Holmen redovisar en vinst före skatt på 969 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 705 miljoner kronor under motsvarande kvartal i fjol. Trots vinstlyftet hamnade resultatet under marknadens förvän. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Holmen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntat, litet, vinstlyftför , Holmen

Fler nyheter från News55

News55 - 5 timmar sedan

Friskola i Norrköping kan tvingas stänga

Skolinspektionen drar in tillståndet för friskolan Kunskapsljuset i Norrköping, efter år av granskningar och kritik. Men skolhuvudmannen tänker överklaga beslutet. Skolinspektionens beslut gäller från och med 7 januari och berör lite mer än 100 elever i….

News55 - 1 timme sedan

Känsligt vaccinkrav föreslås i Tyskland

Obligatoriskt krav på vaccinering mot covid-19 och förbud för ickevaccinerade att gå i affär eller besöka publika evenemang. Avgående förbundskansler Angela Merkel skärper tonen med lagförslag i Tyskland. Förbundskanslerns utspel på torsdagen gjordes ef….

News55 - 2 timmar sedan

Kraftiga åtgärder mot smittspridning i Norge

Norge inför hårda restriktioner på grund av smittspridning och bekräftade fall av omikronvarianten. Restriktionerna skärps särskilt i Oslo med omnejd. Alla människor som vill resa in i Norge – såväl vaccinerade som ovaccinerade – kommer från och med mid….

News55 - 30 minuter sedan

Poliser poserade med lik – döms till fängelse

Två danska polismän, 36 respektive 35 år, döms för att bland annat ha poserat med en död man. Den yngre döms till 20 dagars villkorligt fängelsestraff, medan den äldre döms till fängelse i tre månader. I fjol använde 36-åringen sociala medier-appen Snap….

News55 - 30 minuter sedan

Blinken: USA stolt över Sverige som partner

USA:s utrikesminister Antony Blinken lyfter fram Sverige som ett föredöme i arbetet med att stå upp för demokrati, säger han vid en presskonferens på OSSE-mötet i Stockholm. – Sverige är ett remarkabelt exempel på ett land som inte bara står upp för, ut….

News55 - 3 timmar sedan

Opec+ tänker hålla oljeproduktionen uppe

Opec+ håller möte under torsdagen, och säger nu i ett uttalande att oljekartellen tänker upprätthålla den ökade oljeproduktionen under januari. Från vissa håll spekulerades om en frysning av produktionen. Det har rått osäkerhet om oljepriset, i väntan p….

News55 - 1 timme sedan

Inställda tåg – efter kopparstölder

Det är totalstopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Malmö. Men inte på grund av snön – i stället ligger kopparstölder på spåret utanför Helsingborg bakom stoppet, skriver Göteborgs-Posten. Enligt SJ kommer tågen mellan de båda städerna troligen att börj….

News55 - 1 timme sedan

Återhämtning på börsen i USA

Marknaden i USA verkar inte vara riktigt lika orolig som under onsdagen, då det blev en stökig börsdag med rejäla fall. Strax efter börsöppningen ligger Dow Jones på plus 0,8 procent, och det tekniktunga Nasdaq kompositindex på plus 0,2 procent. S&P 500….

News55 - 2 timmar sedan

Bränsleskada riskerar ge ny elprischock

En kärnkraftsreaktor i Oskarshamn har drabbats av en bränsleskada. Om den måste stängas riskerar de redan rekordhöga priserna rusa ytterligare. - Vi har kontinuerlig uppsikt, säger ägaren OKG:s kommunikationschef Désirée Liljevall.

News55 - 1 timme sedan

Finland rekommenderar tredje vaccindos

Institutet för hälsa och välfärd (THL) i Finland rekommenderar en tredje vaccindos till alla över 18 år. Dessutom bör barn i riskgrupper också få vaccin. En tredje dos bör tas mellan 5 och 6 månader efter att man fått sin andra vaccindos.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.