SR > Nyheter

Thursday, 02 December, 22:17

SR - 22 okt 21 kl. 11:07

Polisens teori: Flera inblandade i skjutningen av EinárPolisen arbetar enligt teorin att det är flera gärningspersoner inblandade i skjutningen av rapparen Einár. ”Det har setts personer lämna platsen, personer i plural”, säger polisens presstalesperson Towe Hägg. Vittnen berättar att det hördes flera skott i Hammarby sjöstad i under natten. ”Brottsoffret hade träffats av flera skott”, säger Towe Hägg..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Einár, Towe Hägg, Hammarby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisens, teoriFlera , inblandadei , skjutningenav , Einár

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Flera länder inför nya sanktioner mot Belarus

USA, EU, Storbritannien och Kanada inför nya sanktioner mot Belarus.Anledningen är landets attacker mot mänskliga rättigheter och förtryck mot befolkningen, enligt ett uttalande från Kanadas regering.USAs finansdepartementet inför även restriktioner som handlar om den belarusiska statsskulden och sanktionerna riktar sig mot 20 individer och 12 företag eller organisationer..

SR - 1 timme sedan

Nya regeringen vill inte klassa kärnkraft som hållbar

Att Miljöpartiet har lämnat regeringen verkar inte ha lett till en ny hållning i kärnkraftsfrågan.Den nya S-ledda regeringen verkar fortfarande inte vilja klassa kärnkraften som hållbar inom EU.“Jag skulle inte uttrycka mig med de orden, nej.

SR - 4 timmar sedan

Turkiets valuta faller i värde – landets finansminister har avgått

Turkiets valuta, liran, fortsätter att falla och nu har landets finansminister avgått och ersatts av en Erdoganlojal affärsman.Lirans värde är på en rekordlåg nivå och har sjunkit 40 procent bara sedan i september.Hushållspriserna stiger kraftigt i Turkiet och i svallvågorna av försämrad ekonomi tappar också president Erdogan och det styrande AK-pariet stöd i opinionsundersökningar..

SR - 4 timmar sedan

Efter smittspridning på julbord – Norge skärper inreseregler

Från och med natt till fredag kräver Norge att alla inresande testar sig för covid-19. Kravet gäller även vaccinerade.Kravet kommer tillsammans med nya coronarestriktioner efter ökad smittspridning i landet.

SR - 4 timmar sedan

Första gången på år – USA och Ryssland träffades på OSSE-mötet

Tonläget är högt mellan världsledarna i konflikten mellan Ryssland och Ukraina. Krisen med militär upptrappning och oron för en rysk attack präglar OSSE-mötet med utrikesministrar från ett 50-tal länder vid Arlanda idag.I dag träffades USA:s och Rysslands utrikesministrar, som inte deltagit samtidigt i ett OSSE-möte på flera år.

SR - 6 timmar sedan

JO säger nej till skärpta straff för gängbrott

Justitieombudsmannen, JO, säger nej till förslagen från regeringens gängbrottsutredning - och riktar hård kritik mot de många straffskärpningar som har genomförts på det här området på kort tid.Den enskildes rättssäkerhet kan hotas, skriver JO i sitt remissvar.I augusti föreslog gängbrottsutredningen skärpta straff för en rad brott som är vanliga i krimi­nella nätverk, som narkotika­försälj­ning och grov utpress­ning..

SR - 6 timmar sedan

Just nu: Pressträff med USA:s utrikesminister

USA:s utrikesminister Antony Blinken varnar Ryssland för ”allvarliga följder” om landet fortsätter att konfrontera Ukraina.Ukrainakonflikten står högt på dagordningen då säkerhetsorganisationen OSSE:s 57 medlemsstater samlas utanför Stockholm.Rysslands ökade militära aktivitet nära Ukrainas gräns de senaste veckorna har väckt oro och ilska såväl i Kiev som i kretsen av Natoländer..

SR - 7 timmar sedan

P3 Guld-galan ställs in

Mot bakgrund av det förändrade coronaläget i samhället har Sveriges Radio beslutat att inte genomföra P3 Guld-galan i Radiohuset i Stockholm i januari. Galan skulle ha genomförts den 22 januari 2022 och blivit den tjugonde P3-guld galan att gå av stapeln. I nuläget planeras galan att genomföras vid en tidpunkt längre fram.

SR - 7 timmar sedan

Studio Ett special: Skjutningar i Sverige

2021 är nästan slut, det dödliga våldet har varit en av de största frågorna under året (jämte pandemin och klimatet). Och det väntas bli en av de viktigaste valfrågorna.Trots att många gängledare är gripna och att polisen har kraftsamlat så ser antalet döda ut att bli i linje eller fler än 2020.

SR - 7 timmar sedan

Efter uttalande om Eneroth – jurister kritiserar Andersson

I tisdags uttalade sig statsminister Magdalena Andersson om den pågående förundersökningen mot infrastrukturminister Tomas Eneroth. För detta har hon anmälts till riksdagens konstitutionsutskott av SD. I dag får hon kritik av två professorer i juridik.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.