News55 > Nyheter

Tuesday, 07 December, 04:43

News55 - 22 okt 21 kl. 07:40

Löfven: EU måste skydda sin yttre gränsDet blev inga större genombrott under torsdagens inledning på EU-toppmötet i Bryssel, där höga energipriser och en infekterad rättsstatskonflikt med Polen dominerande dagordningen. I dag väntar diskussioner om migration och läget på gränsen mellan Belar. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
EU, Bryssel, Polen, Belar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LöfvenEU måste , skyddasin , yttre, gräns

Fler nyheter från News55

News55 - 45 minuter sedan

Fartygsbranden under kontroll men inte släckt

Med hjälp av flera vattenkanoner, flygplan och drönare fortsätter kampen ombord på det eldhärjade fartyget utanför Göteborg. – Man håller den under kontroll men man lyckas inte släcka den, säger Erik Österlund vid Kustbevakningen. Med oförminskad styrka….

News55 - 45 minuter sedan

“Under kontroll men inte släckt”

Med oförminskad styrka har Kustbevakningens största fartyg tillsammans med flera bogserbåtar fortsatt pumpa stora mängder vatten över branden på fartyget utanför Göteborg. – Man håller den under kontroll men man lyckas inte släcka den, säger Erik Österl….

News55 - 1 timme sedan

Uppåt på de asiatiska börserna

Asiens ledande börser följer utvecklingen på Wall Street där måndagshandeln avslutades starkt efter rapporter om att coronavirusets omikronvariant kan vara mindre allvarlig än vad man först befarat. I Tokyo ökade Nikkei 225-indexet liksom det bredare To….

News55 - 1 timme sedan

USA lovar ge Ukraina stöd

Om Ryssland invaderar Ukraina kommer USA att orsaka ryssarna "allvarlig ekonomisk skada" och öka sin militära närvaro, varnar Vita huset på måndagen – dagen före ett samtal mellan presidenterna Joe Biden och Vladimir Putin. Under måndagen talade Biden m….

News55 - 2 timmar sedan

Juan Carlos kräver immunitet i brittisk domstol

Spaniens ex-kung Juan Carlos vill få immunitet i en brittisk domstol efter det att hans förra älskarinna anklagat honom för att ha spionerat och trakasserat henne. Den danskfödda affärskvinnan Corinna Larsen (också zu Sayn-Wittgenstein) har stämt Juan C….

News55 - 3 timmar sedan

Texas stäms för vallagar

USA:s justitiedepartement stämmer delstaten Texas. Departementet säger att den republikanskt styrda delstaten med sin nya karta över valkretsar diskriminerar minoriteter och bryter mot rösträttslagen. – De ändringar i valdistrikten som har godkänts av T….

News55 - 3 timmar sedan

Första raketen från Esrange efter branden

En brand på rymdbasen Esrange i Kiruna i augusti orsakade omfattande skador på infrastrukturen för uppskjutning av sondraketer. Nu har uppskjutningsplatsen delvis återställts – och den första raketen har skjutits upp från rymdbasen efter olyckan. Sondra….

News55 - 3 timmar sedan

Man knivskuren i Jakobsberg

En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha hittats knivskuren utomhus i Jakobsberg, norr om Stockholm, på måndagskvällen, rapporterar P4 Stockholm. Skadeläget var sent på kvällen ännu oklart, men han ska ha varit vid medvetande när polise….

News55 - 3 timmar sedan

Första raketen efter branden

Rymdbasen Esrange i Kiruna fick omfattande skador i en brand i augusti. Nu har uppskjutningsplatsen delvis återställts – och den första raketen har skjutits upp från rymdbasen efter olyckan. Sondraketen Mapheus-10, som ägs av tyska rymdbolaget DLR, sköt….

News55 - 3 timmar sedan

Döda hundar hittades i frys

En person misstänks för djurplågeri sedan polisen på en gård i Västerbottens inland hittat flera döda hundar i en frys. I ett hägn hittades också sju hundar som var i mycket dåligt skick. – En del var redan döda när vi kom till platsen, sedan var det fl….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.