News55 > Nyheter

Tuesday, 07 December, 02:54

News55 - 22 okt 21 kl. 08:07

Minskad vinst för BolidenGruvkoncernen Boliden redovisar en vinst före skatt på 2 244 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämförs med vinsten på 2 559 miljoner kronor under motsvarande kvartal ett år tidigare. Resultatet tyngdes av en omvärdering av processlager o. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Boliden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minskad, vinstför , Boliden

Fler nyheter från News55

News55 - 45 minuter sedan

Juan Carlos kräver immunitet i brittisk domstol

Spaniens ex-kung Juan Carlos vill få immunitet i en brittisk domstol efter det att hans förra älskarinna anklagat honom för att ha spionerat och trakasserat henne. Den danskfödda affärskvinnan Corinna Larsen (också zu Sayn-Wittgenstein) har stämt Juan C….

News55 - 1 timme sedan

Texas stäms för vallagar

USA:s justitiedepartement stämmer delstaten Texas. Departementet säger att den republikanskt styrda delstaten med sin nya karta över valkretsar diskriminerar minoriteter och bryter mot rösträttslagen. – De ändringar i valdistrikten som har godkänts av T….

News55 - 1 timme sedan

Första raketen från Esrange efter branden

En brand på rymdbasen Esrange i Kiruna i augusti orsakade omfattande skador på infrastrukturen för uppskjutning av sondraketer. Nu har uppskjutningsplatsen delvis återställts – och den första raketen har skjutits upp från rymdbasen efter olyckan. Sondra….

News55 - 1 timme sedan

Man knivskuren i Jakobsberg

En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha hittats knivskuren utomhus i Jakobsberg, norr om Stockholm, på måndagskvällen, rapporterar P4 Stockholm. Skadeläget var sent på kvällen ännu oklart, men han ska ha varit vid medvetande när polise….

News55 - 1 timme sedan

Första raketen efter branden

Rymdbasen Esrange i Kiruna fick omfattande skador i en brand i augusti. Nu har uppskjutningsplatsen delvis återställts – och den första raketen har skjutits upp från rymdbasen efter olyckan. Sondraketen Mapheus-10, som ägs av tyska rymdbolaget DLR, sköt….

News55 - 2 timmar sedan

Döda hundar hittades i frys

En person misstänks för djurplågeri sedan polisen på en gård i Västerbottens inland hittat flera döda hundar i en frys. I ett hägn hittades också sju hundar som var i mycket dåligt skick. – En del var redan döda när vi kom till platsen, sedan var det fl….

News55 - 3 timmar sedan

Drake vill inte ha några Grammys

Hiphopartisten Drake har bett Grammyjuryn att ta bort honom från nomineringslistan inför Grammygalan. Recording Academy, som ligger bakom nomineringarna, har gått honom till mötes, bekräftar man för Variety. Varför Drake vädjar om att slippa bli nominer….

News55 - 3 timmar sedan

Livshotande skadad – tre gripna för mordförsök

Tre män har gripits för ett mordförsök i Botkyrka, söder om Stockholm. Männen greps vid 21.30-tiden på måndagen, skriver Expressen.

News55 - 3 timmar sedan

Everton ett vinnande lag igen

Inte en seger sedan den 25 september – och Everton sjönk som en sten i Premier League. Mot Arsenal kom vändningen. Demarai Gray avgjorde med ett mäktigt skott till 2–1 på tilläggstid.

News55 - 17 timmar sedan

Olika bud om smittspridning i Sydafrika

Sydafrika förbereder sjukhusen i landet inför en ny våg av patienter. Den nya omikronvarianten har inlett en fjärde smittvåg i landet. Samtidigt kommer rapporter om att höga siffror kan bero på ett registreringsfel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.